Le-a iesit prima piesa

Magazin Salajean 6 octombrie 2009 0

Le-a iesit prima  piesa

Phoenix Simleu Silvaniei a debutat cu dreptul in noul sezon, castigand cu scorul de 3 – 1 in deplasare, in fata echipei CS Provolei Arad

CS Provolei Arad – CS Phoenix Simleu Silvaniei 1 – 3 (22, -20, 12, 21)

CS Phoenix Simleu Silvaniei: Ionut Silaghi, Mircea Abraham, Andrei Harlisca, Ovidiu Berar, Gabriel Kis, Kiraly Andras. Au mai evoluat: Ionut Puscas si Radu Nastase. Antrenori: Mircea Abraham si Teofil Chis.

Desi lotul echipei a suferit modificari majore in aceasta vara, Phoenix Simleu Silvaniei s-a intors cu o victorie de la Arad, scor 3 – 1 in fata echipei CS Provolei Arad, intr-un meci contand pentru prima etapa din noul sezon al Diviziei A2 Vest la volei masculin. Primul set a fost destul de disputat, simleuanii impunandu-se la final la o diferenta de trei puncte. Gazdele au restabilit egalitatea la seturi dupa setul al doilea, pe care l-au castigat la o diferenta de cinci puncte. Phoenix si-a imbunatatit insa jocul in ultimele doua seturi pe care le-a castigat la 12, respectiv la 21. Fiind prima etapa am inceput mai greu, dar de la mijlocul meciului am inceput sa jucam mai bine. Speram sa fie bine si pe viitor, a declarat Mircea Abraham. In etapa viitoare, care este programata sambata, Phoenix Simleu Silvaniei va intalni pe teren propriu UMF Unirea Cluj, meciul urmand sa se dispute in sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Simleu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »