Laza si Geiger, primele achizitii din aceasta vara ale Rematului

Magazin Salajean 29 iunie 2010 0

Laza si Geiger, primele achizitii din aceasta vara ale RematuluiRamasa fara trei jucatori extrem de valorosi, Adriano Lamb, Mads Ditlevsen si Aleksandar Ljubicic, Remat Zalau a inceput deja seria transferurilor, chiar daca reluarea pregatirilor este programata abia la inceputul lunii august. Astfel, gruparea zalauana l-a transferat pe internationalul roman, Andrei Laza, care a evoluat ultima data la Tomis Constanta si pe ungurul Andras Geiger, care a evoluat ultima data la campioana Germaniei, VfB Friedrichshafen, fiind coleg cu zalauanul Adrian Gontariu. Laza evolueaza pe postul de centru, in timp ce Geiger este secund.

Nascut in 15 februarie 1988, la Arad, Andrei Laza practica voleiul de sase ani. A fost junior la Timisoara, iar ca senior a evoluat Stiinta Explorari Baia Mare pana la inceputul acestui an, cand s-a transferat la CVM Tomis Constanta. Laza a facut parte din loturile de cadeti, juniori si seniori ale Romaniei.

Andras Geiger s-a nascut in Ungaria, la Kaposvar, in 14 septembrie 1978. Inalt de 1,93 metri, voleibalistul maghiar a evoluat timp de sapte ani (1997 – 2004) la formatia maghiara Kometa Kaposvar, dupa care a evoluat un sezon la Vegyesz Kazincbarcika. Din 2005 pana in 2009, cand s-a transferat la VfB Friedrichshafen, Geiger a evoluat tot la o formatie germana, SG Eschenbacher. De patru ori a fost campion al Ungariei si de sase ori castigator al Cupei Ungariei.

Va reamintim ca vineri seara, la Viena, a avut loc tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, Remat Zalau urmand sa le aiba ca adversare pe BGE Skra Belchatow (Polonia), Trentino BetClic (Italia) si VfB Friedrichshafen (Germania).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »