Lasa Mondialele pentru semimaraton

Magazin Salajean 7 septembrie 2011 0

Lasa Mondialele pentru semimaraton

Clasata pe primul loc la Campionatul National de alergare montana, desfasurat in urma cu mai bine de o saptamana la Vatra Dornei, atleta zalauana Simona Maxim obtinuse calificarea la Campionatul Mondial programat la finalul acestei saptamani, la Tirana (Albania). Sportiva legitimata la CSM Onesti nu va mai lua insa startul la Mondialele de alergare montana, urmand sa alerge la Campionatul National de semimaraton, programat sambata, la Onesti. La Mondiale era foarte greu sa obtin o clasare chiar si in primele zece, astfel ca, impreuna cu antrenorii si conducerea clubului am decis sa alerg la semimaraton. Obiectivul este o medalie la individual si locul intai cu echipa, a declarat Simona Maxim.

Din echipa CSM Onesti mai fac parte Daniela Carlan, Nicoleta Petrescu, fosta legitimata la CSM Zalau, si Cristina Negru – vicecampioana mondiala la alergare montana.

La Campionatul National de semimaraton va lua startul si Paula Todoran, sportiva legitimata la Clubul Sportiv Municipal Zalau, insa atleta pregatita de Mirel Seisanu va puncta doar la individual.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »