Lamb si Mads ar putea ajunge la Tomis Constanta

Magazin Salajean 1 iulie 2010 0

Lamb si Mads ar putea ajunge la Tomis ConstantaDupa ce au refuzat sa continue si in sezonul viitor la Remat Zalau, brazilianul Adriano Lamb si danezul Mads Ditlevsen si-au exprimat dorinta sa evolueze la vicecampioana Romaniei

Poate cele mai importante piese din echipa Rematului, brazilianul Adriano Lamb si danezul Mads Ditlevsen, au anuntat ca nu se vor mai intoarce la echipa zalauana. Totusi, cei doi voleibalisti ar putea fi vazuti si in sezonul viitor in Sala Sporturilor din Zalau, fiindca se afla in discutii cu vicecampioana Romaniei, CVM Tomis Constanta. Potrivit oficialilor de la malul marii, chiar cei doi jucatori si-au exprimat dorinta de a evolua in sezonul urmator pentru formatia constanteana. Baietii si-au exprimat dorinta sa joace la noi, insa nu se stie deocamdata nimic concret. Purtam in continuare discutii cu ei. Avem nevoie de mai multi jucatori la echipa, printre care si de un ridicator valoros, cum e Lamb, ne-a declarat ieri directorul executiv al Tomisului, Serban Cadar.

Vicecampioana Romaniei a mai transferat si in sezonul trecut un fost jucator al Rematului, macedoneanul Filip Despotovski.

Sistem de punctaj italian in Divizia A1 la volei masculin

Federatia Romana de Volei a stabilit programul noului sezon din Divizia A1 atat la volei masculin, cat si la volei feminin. Formatia masculina de volei, CS Remat Zalau, va evolua in prima etapa pe teren propriu, urmand sa intalneasca echipa VCM Piatra Neamt. Cele doua echipe noi promovate pe prima scena a voleiului masculin sunt CSMU Suceava si CSM Bucuresti, care vor intalni in prima etapa, in deplasare, Steaua Bucuresti, respectiv CVM Tomis Constanta.

Ca o noutate pentru sezonul viitor este faptul ca s-a revenit la sistemul de acum doua sezoane, cu sistem eliminatoriu in play-off si play-out. Se va folosi, in premiera, sistemul de punctaj din campionatul italian sau polonez (trei puncte pentru victorie cu 3-0 sau 3-1, doua puncte pentru victorie cu 3-2, un punct pentru infrangere cu 2-3 si zero puncte pentru infrangere cu 0-3 sau 1-3). O alta regula adoptata in Adunarea Generala este cea privind limitarea numarului de jucatori straini prezenti in teren, la patru.

Programul primei etape din sezonul 2010 – 2011: Steaua Bucuresti – SCMU Suceava, Dinamo Bucuresti – Torpi Targu Mures, U Cluj – Stiinta Explorari Baia Mare, SCMU Craiova – Unirea Dej, Remat Zalau – CVM Piatra Neamt, CVM Tomis Constanta – CSM Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »