La vremuri noi, tot noi. Călin Pop, noul antrenor al echipei FC Zalău

Tehnicianul zălăuan a mai condus echipa de la poalele Meseşului în returul sezonului 2009 – 2010

După cum era de aşteptat, Vasile Jula, care a condus echipa de pe margine în prima parte a campionatului, nu s-a prezentat la reunirea echipei FC Zalău, nemulţumit fiind de lotul pe care i l-a pus conducerea la dispoziţie în partea a doua a campionatului. Preşedintele Ioan Morar a găsit rapid soluţia de înlocuire, noul antrenor principal fiind zălăuanul Călin Pop, care a fost prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă. „Mă aşteaptă o perioadă foarte grea, dar prin muncă şi seriozitate putem să obţinem rezultate bune şi să ne îndeplinim obiectivul propus de conducere. Mie mi-a rămas o misiune dificilă, fiindcă în 2013 s-au disputat şi câteva etape din retur, iar până la începerea play-off-ului şi play-out-ului mai sunt de disputat doar şase etape, în care jucăm cu sabia deasupra capului. Sunt mulţi jucători tineri în lot, dar sper că sunt dornici de muncă şi de afirmare. Au venit mulţi jucători în probe de joc, iar lotul trebuie să-l definitivăm în maxim două săptămâni”, a declarat noul antrenor al FC Zalău.
La reunirea lotului au participat peste 20 de jucători, printre ei fiind însă şi fotbalişti de la grupele de juniori ale clubului FC Zalău. La prima întâlnire din acest an s-a prezentat şi fundaşul Cosmin Cosma, jucător care a fost foarte aproape de a se despărţi în această iarnă de clubul zălăuan. Există posibilitatea ca la echipă să revină şi mijlocaşul Cosmin Sabou, jucător ofertat în această iarnă şi de Arieşul Turda. „Noi am renegociat contractul cu Sabou şi ateptăm un răspuns din partea lui”, a dezvălui preşedintele Ioan Morar.
FC Zalău va susţine sâmbătă primul amical din acest an, foarte probabil pe Stadionul Municipa din Zalău, în faţa liderului din Liga a IV-a, Sportul Şimleu.

Leave a Comment