La un pas de turneul semifinal

Magazin Salajean 26 februarie 2009 0

La un pas de turneul semifinal

Voleibalistii pregatiti de Lidia Grodninschi sunt foarte aproape de o calificare in turneul semifinal al Campionatului National de juniori III

Sala de sport a Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu Zalau va gazdui la finalul acestei saptamani al patrulea turneu din faza interjudeteana a Campionatului National de juniori III. Pe langa voleibalistii de la CSS Zalau, pregatiti de profesoara Lidia Grodninschi, mai fac parte din Seria a IV-a CSS 2 Baia Mare, LPS Bihorul Oradea, CSS LAPI Dej si CS Soleil Alba. Desi aceasta serie este cea mai grea din cele patru, antrenoarea Lidia Grodninschi ne-a precizat ca nu pune in calcul decat varianta calificarii in turneul semifinal. Nici nu ma gandesc sa nu ne calificam in turneul semifinal. Practic, dorinta mea este sa ne calificam in turneul final, dar sa vedem daca vom putea ajunge pana acolo. Din fiecare serie, in turneul semifinal se califica primele patru echipe.

Lotul CSS Zalau: Marius Ilies (cpt.), Claudiu Schiffer, Alexandru Puscas, Radu Pop, Alexandru Bumb, Luigi Barjac, Tiberiu Balc, Alexandru Magdas si Andrei Baican. Antrenor: prof. Lidia Grodninschi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »