La un pas de medalie

Magazin Salajean 8 aprilie 2009 0

Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau a fost reprezentat de opt atleti la Campionatul National de cros rezervat copiilor 1, juniorilor 2 si juniorilor 3 ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Targu Jiu. La juniori 2, LPS Avram Iancu Zalau a participat cu o echipa de baieti alcatuita din: Cristian Somai, Sergiu Farcas, Andrei Rat, Catalin Farcas si David Duma, care la final s-a clasat pe pozitia a patra, la doar zece puncte de locul trei. Antrenorul Teodor Bidian a precizat ca rezultatul este unul onorabil, avand in vedere ca sunt printre ei sportivi care practica atletismul doar de un an. La copii au participat Alina Pasca si Ciprian Chirila, acesta din urma clasandu-se pe locul 11. La juniori 3 a participat Alexandra Pop, care s-a situat la final pe pozitia a 13-a. Si CSS Zalau a avut reprezentanti la acest Campionat National, cel mai bun rezultat fiind obtinut de Ioana Dan, care s-a clasat pe pozitia a cincea la junioare 2.

Tot la finalul saptamanii trecute a avut loc la Craiova faza finala la atletism din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, la care au fost prezenti doi sportivi de la LPS Avram Iancu Zalau si o sportiva de la CSS Zalau. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Razvan Pop (LPS Avram Iancu Zalau), care s-a clasat pe locul trei la final. Tot de la LPS Avram Iancu, Anca Temes s-a clasat pe locul opt, iar Anamaria Sarb (CSS Zalau) a terminat cursa pe locul 14.

Sportivul pregatit de Teodor Bidian, Razvan Pop, este convocat pentru data de 13 aprilie la lotul national de juniori, in vederea pregatirii pentru Campionatul European din luna iulie, de la Novi Sad. Reuniunea lotului va avea loc la Baile Felix.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »