La un pas de careul de asi

Magazin Salajean 18 martie 2008 0

La un pas de careul de asiVoleibalistii pregatiti de profesoara Georgeta Dobrota s-au calificat in turneul final al Campionatului National de juniori III

Dupa ce au terminat pe locul doi in grupa turneului semifinal, ce a avut loc la finalul saptamanii trecute la Dej, voleibalistii (juniori III) de la Clubul Sportiv Scolar Zalau s-au calificat in turneul final al Campionatului National de juniori III. Voleibalistii pregatiti de profesoara Georgeta Dobrota au intalnit in primul meci echipa organizatoare, CSS LAPI Dej, in fata careia au pierdut cu scorul de 3 – 0. Au urmat insa doua meciuri, in fata formatiilor CSS Ramnicu Sarat si CSS Bacau, castigate cu scorul de 3 – 0 de zalauani. In urma acestor rezultate, CSS LAPI Dej si CSS Zalau vor participa la turneul final, ce va avea loc in perioada 16 – 20 aprilie, locatia urmand sa se stabileasca in zilele urmatoare. La turneul final s-au calificat opt echipe, care vor fi impartite in doua grupe a cate patru echipe. Ocupantele primelor doua locuri din ficare grupa vor juca pentru locurile 1 – 4, pastrandu-se rezultatele directe din grupe. Daca nu ne calificam imi parea foarte rau, fiindca am muncit foarte mult atat eu, cat si copiii. Aceasta calificare este rezultatul muncii intense din timpul antrenamentelor, care s-au desfasurat chiar si in perioada vacantelor scolare. Uneori am efectuat si cate doua antrenamente pe zi. Le multumesc parintilor si copiilor care au inteles ca pentru a obtine rezultate este nevoie de munca zilnica la antrenamente. Vreau sa multumesc si scolilor de unde provin copiii, a afirmat profesoara Dobrota.

Lotul echipei: Mihai Ciupe (cpt), Ovidiu Muresan, Alexandru Crisan, Raul Mastan, Adrian Pop, Florin Ciobanu, Sebastian Ardelean, Felician Terhes, Sergiu Pop, Cristian Mastan, Vlad Tamba. Nu a facut deplasarea Mihai Bogdan din cauza unor probleme de sanatate. Antrenor: prof. Georgeta Dobrota.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »