La meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a: Flacara Halmasd se dueleaza cu Plimob Sighetu Marmatiei

Magazin Salajean 18 iunie 2012 0

La meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a: Flacara Halmasd se dueleaza cu Plimob Sighetu MarmatieiFlacara Halmasd si-a aflat joi dupa-amiaza adversara din meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a, echipa pregatita de Vasile Pasca urmand sa intalneasca Plimob Sighetu Marmatiei, castigatoarea Ligii a IV-a Maramures. Plimob s-a impus la limita in finala dintre castigatoarele Seriilor Nord si Sud, castigand cu scorul de 1 – 0 meciul cu Spicul Ardusat. Este un rezultat deosebit pentru noi ca am castigat campionatul judetean, tinand cont ca ne intalnim doar duminica, la meciuri. Pacat ca nu reusim sa ne strangem sa facem pregatire, pentru ca s-ar putea forma o echipa competitiva. Ne va fi greu la baraj, pentru ca intalnim o echipa unde campionatul este mai puternic decat la noi. Ne jucam insa sansa, pentru ca nu se stie niciodata ce se intampla. Sper sa iesim invingatori si miercuri. Atat eu, cat si jucatorii ne dorim foarte mult sa promovam. Vom face tot ce tine de noi pentru a reusi. Toata lumea, chiar si cei care sunt langa echipa isi doresc sa promovam. Nu vom face nunta daca promovam, dar nici inmormantare daca vom pierde barajul, a declarat antrenorul echipei din Halmasd, Vasile Pasca.

Locul doi in Liga a IV-a Salaj a fost ocupat de CS Barcaul Nusfalau, insa antrenorul acesteia, Adrian Damian, a precizat ca formatia de pe malul Barcaului ar fi meritat locul intai. Fiecare cu parerea lui, dar din moment ce i-am batut doua meciuri din trei, cred ca am meritat sa castigam campionatul. Nusfalaul are o echipa tanara, de mare perspectiva, care va avea un cuvant greu de spus in urmatoarele sezoane daca se va reusi mentinerea actualului lot, a replicat Vasile Pasca.

Partida de baraj, dintre Flacara Halmasd si Plimob Sighetu Marmatiei, este programata miercuri, 20 iunie, de la ora 17:30, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »