La meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a: Adversara din Maramures pentru campioana judetului Salaj

Magazin Salajean 30 mai 2012 0

La meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a: Adversara din Maramures pentru campioana judetului SalajFlacara Halmasd mai are nevoie de o remiza pentru a deveni campioana judetului Salaj, la fotbal

Chiar daca mai sunt de disputat doua etape din actualul sezon al Ligii a IV-a de fotbal, Flacara Halmasd se poate gandi deja la barajul pentru promovarea in Liga a III-a. Echipa pregatita de Vasile Pasca este la sase puncte distanta de ocupanta locului doi, CS Barcau Nusfalau, si este greu de crezut ca formatia din Halmasd se va impiedica pana la finalul sezonului. Daca va deveni campioana judeteana, Flacara Halmasd va intalni la barajul pentru promovarea in Liga a III-a reprezentanta judetului Maramures. Avand in vedere ca in judetul vecin campionatul este impartit in doua serii, nu mai putin de cinci echipe se lupta pentru un loc la barajul de promovare in Liga a III-a. Lider in Seria Sud este Spicul Ardusat, urmata la patru puncte de Eaton Farcasa. In Seria Nord, Plimob Sighetul Marmatiei nu mai are cum pierde prima pozitie, fiind la un avans de 12 puncte de Rozalina Rozavlea. Castigatoarele celor doua serii din judetul Maramures vor juca intre ele un meci de baraj, castigatoarea urmand sa evolueze impotriva campioanei din judetul Salaj. Este prematur sa spunem ce sanse are Halmasdul, daca ea va castiga campionatul, la meciul de baraj. Un meci de baraj are specificul si incarcatura lui. Acum doi ani, Ileanda a facut o surpriza placuta in fata reprezentantei judetului Bihor, desi prima sansa o avea echipa Bioland Paleu. Halmasdul mai are nevoie de un egal pentru a deveni si matematic campioana judeteana. O figura frumoasa a facut in aceasta editie si CS Barcau Nusfalau. Are un lot tanar, format din multi jucatori de perspectiva. Daca isi va pastra lotul, in sezonul viitor, cu siguranta va fi o pretendenta la locul intai, a afirmat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Dan Costin.

Meciurile de baraj sunt programate miercuri, 20 iunie, campioana Salajului si campioana Maramuresului urmand sa evolueze pe Stadionul echipei Olimpia, din Satu Mare.

Pe Stadionul Municipal din Zalau se va organiza meciul de baraj intre campioanele judetelor Bihor si Satu Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »