La FC Zalau incepe curatenia de iarna

Magazin Salajean 5 decembrie 2011 0

La FC Zalau incepe curatenia de iarna

Desi evolueaza pentru al patrulea sezon consecutiv in Liga a III-a de fotbal, FC Zalau nu a impresionat cu nimic in prima parte a campionatului, terminand turul pe un rusinos loc opt, care este in afara obiectivului stabilit de catre conducere, locurile 1 – 7.

Atat antrenorul Marius Pasca, cat si presedintele echipei, Ioan Morar, afirmau inca dinaintea ultimei etape, cea de la Tarlungeni, unde zalauanii au pierdut cu 2 – 1, ca in lotul echipei vor urma schimbari majore in aceasta iarna.

Niciunul dintre ei nu a vrut sa dezvaluie deocamdata vreun nume, insa, se pare ca principalii vizati sa paraseasca echipa sunt: Gigi Gorga, Gabriel Craciun si Claudiu Cornaci. Exista insa sanse foarte mari ca acestora sa li se adauge si altii care nu s-au ridicat la nivelul asteptat de conducere in prima parte a campionatului.

In schimul lor se intentioneaza aducerea a cinci jucatori din judet, trei de la Viitorul Zalau, unul de la Barcau Nusfalau si unul de la Rapid Jibou.

Conducerea clubului se orienteaza insa si in afara judetului, saptamana trecuta fiind prezenti la Zalau, pentru negocieri, Cristian Mocean, fundas de care FC Zalau nu a mai avut nevoie la un moment dat, acesta evoluand in prezent la Unirea Floresti. Tot de la Unirea Floresti se intentioneaza aducerea atacantului Marius Morar, si acesta fiind prezent saptamana trecuta la negocieri.

Presedintele Ioan Morar a precizat ca schimbarile care vor avea loc la echipa in aceasta iarna vor fi benefice, lucru care asteptam sa fie si demonstrat in partea a doua a campionatului. Nu de alta, dar ne-am saturat de promisiuni multe si fapte putine. Ne-am saturat sa vedem cum o echipa sustinuta aproape in totalitate din banul public se chinuie si in al patrulea sezon sa faca fata in Liga a III-a, aflandu-se la finalul turului la trei locuri de retrogradare, in loc sa fie la cel mult trei lolcuri de promovare. Lasati afinitatile deoparte si taiati in carne vie daca vreti cu adevarat performanta! Adica sa le aduceti zalauanilor si salajenilor bucuria promovarii in Liga a II-a, acolo unde consideram ca se poate ajunge, daca se vrea cu adevarat, chiar si dupa numai un sezon de Liga a III-a.

Ne vine greu sa credem ca niciun om de afaceri al acestei zone nu s-ar alatura sustinerii echipei, daca i-ar fi prezentat un proiect credibil si un obiectiv bine stabilit, nu care sa se schimbe de la un sezon la altul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »