La FC Silvania nu mai merge cu jumatati de masura

Magazin Salajean 3 noiembrie 2010 0

La FC Silvania nu mai merge cu jumatati de masura

Jucatorii care nu-si vor schimba comportamentul ar putea parasi echipa in pauza de iarna

Noua conducere tehnica a echipei FC Silvania, alcatuita din antrenorul principal Florin Farcas si secundul acestuia, Cosmin Brandas, ajutati si de Vasile Pasca, a avut luni prima intalnire cu jucatorii. De la ora 16 a fost programat primul antrenament, inaintea caruia, noii tehnicieni, alaturi de presedintele Ioan Gurzau, au avut o discutie cu lotul de jucatori.

Atat Gurzau, cat si antrenorii Farcas si Brandas le-au cerut fotbalistilor sa-si schimbe atitudinea in perioada urmatoare, ca situatia echipei sa poata fi redresata. In primul rand, trebuie schimbata atitudinea jucatorilor. Nu se mai poate fara munca. Nu mai merge cu jumatati de masura, asa cum au avut pana acum impresia anumiti jucatori. Sper ca au inteles ce li s-a cerut ieri (n.r. luni). Daca isi vor schimba atitudinea si lucrurile se vor schimba in bine. Pana la finalul turului vom vedea care dintre jucatori a inteles ce li s-a transmis. E posibil ca in pauza de iarna sa ne despartim de cei care nu isi vor schimba atitudinea, ne-a declarat presedintele Ioan Gurzau.

Dupa ce a stat in etapa de sambata, din cauza ca Minerul Lupeni s-a retras din competitie, FC Silvania va evolua la finele acestei saptamani in deplasare, in fata echipei Politehnica Iasi, grupare aflata pe locul noua in clasament, cu 11 puncte acumulate, cu patru mai multe decat FC Silvania.

Portarul Emil Stef a plecat de la echipa fara sa anunte conducerea

Desi in vara a fost in cantonament cu FC Zalau, portarul Emil Stef a decis sa se intoarca la FC Silvania, dupa ce a aflat ca noul antrenor al simleuanilor va fi fostul sau coechipier de la CFR Cluj, Adrian Anca. Emil Stef a fost numit si antrenor secund la clubul simleuan, cu care are contract pana la finalul sezonului. Totusi, dupa ce a aflat ca Anca nu mai intra in calculele conducerii, fostul goalkeeper al CFR-ului a decis sa nu se mai prezinte la antrenamentele echipei, fara a-i anunta pe cei din conducere.

Nu s-a mai prezentat la echipa dupa meciul de la Valcea. In mod normal, va trebui sa luam masuri impotriva lui. Nu trebuia sa ne intoarca spatele, cel putin pana in iarna, mai ales ca noi l-am reintrodus in circuitul Ligii a II-a, avand in vedere ca el nu aparase de multa vreme inainte de a veni la Simleu Silvaniei, a afirmat presedintele Silvaniei, care a mai spus ca se afla in discutii cu mai multi portari, dar nu a dorit sa dezvaluie numele lor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »