La ekiden dupa doi ani de pauza

Magazin Salajean 17 februarie 2009 0

La ekiden dupa doi ani de pauzaPaula Todoran a plecat noaptea trecuta la Bucuresti, iar miercuri va decola spre Japonia, unde va participa la finalul acestei saptamani la o noua editie a ekidenului de la Yokohama

Atleta de la Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau, Paula Todoran, va alerga la sfarsitul acestei saptamani la ekidenul de la Yokohama. Atleta antrenata de Mirel Seisan se afla la a sasea participare la acest concurs, insa la ultimele doua editii nu a fost prezenta. De doi ani nu am mai participat la acest concurs, pentru ca am avut alte concursuri in aceeasi perioada, a declarat sportiva zalauanca. Aceasta a mai precizat ca in acest an se va pregati doar pentru concursurile cu probe lungi. In acest an nu voi mai alerga decat in concursurile cu probe lungi. Am observat ca nu e bine sa amestec probele scurte cu cele lungi, deoarece nu poti obtine rezultate bune la orice fel de concurs. Paula va participa la ekidenul de la Yokohama alaturi de echipa nationala a Romaniei, din care va mai face parte si campioana olimpica Constantina Dita Tomescu, dar si alte cinci atlete tinere care vor alerga pentru prima data la acest concurs, dintre care una va fi rezerva.

Distanta pe care se va alerga la ekiden este de 32 de kilometri, care vor fi impartiti in sase distante: doua de cate cinci kilomteri, doua de cate sase kilomteri si doua de cate zece kilometri. Se va alerga sub forma de stafeta, urmand ca fiecare atleta sa alerge pe cate o distanta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »