La Campionatul National Scolar: Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei – la un pas de podium

Magazin Salajean 8 februarie 2012 0

La Campionatul National Scolar: Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei - la un pas de podium O delegatie formata din patru sportivi, reprezentand Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei si Clubul Sportiv Omega Simleu Silvaniei, a participat la finele saptamanii trecute la cea de-a II-a editie a Campionatului National Scolar de karate. Competitia a fost organizata de Palatul Copiilor si Elevilor din Oradea, in colaborare cu Comisia Nationala de Karate si Discipline Asociate Sportului Preuniversitar, la start aliniindu-se aproximativ 300 de sportivi de la 18 structuri sportive din tara.

Karateka simleuani, pregatiti de antrenorul Gheorghe Pop, au avut o evolutie buna, toti cei patru sportivi urcand pe podium, cel putin o data, la categoriile la care au evoluat.

Cea mai buna evolutie a avut-o Balog Krisztina, care s-a clasat pe primul loc atat la kata individual, cat si la kumite individual, la categoria 10 – 11 ani. Si Laura Remes a urcat de doua ori pe podium, obtinand locul doi la kata individual si locul intai la kumie individual. Jibouanca Paula Remes, legitimata la CS Omega Simleu Silvaniei, a obtinut locul trei la kata individual, la categoria 12 – 13 ani, in timp ce Ioan Versan s-a clasat tot pe locul trei, dar la kumite individual, categoria 12 – 13 ani.

In clasamentul national scolar, alcatuit la finalul concursului, Clubul Copiilor din Zalau s-a clasat pe locul patru, cu 90 de puncte acumulate, fiind devansat de Palatul Copiilor si Elevior Resita, cu 420 de puncte, Palatul Copiilor Shogunul Oradea, cu 415 puncte si Clubul Copiilor si Elevilor – Sector 5 Bucuresti, cu 95 de puncte.

Inaintea Campionatului National Scolar, a avut loc la Oradea un curs national de perfectionare pentru arbitri in Karate-Do. Cursul a durat doua zile si a fost condus de Kecskes Ferenc, arbitru international din Ungaria, care a prezentat noile prevederi ale regulamentului Federatiei Mondiale de Karate, intrate in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2012.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »