Kiraly Iris si Alexandru Bretan, in semifinalele Trofeului Victor Hanescu

Magazin Salajean 7 septembrie 2011 0

Kiraly Iris si Alexandru Bretan, in semifinalele Trofeului Victor Hanescu

Cei doi tenismeni legitimati la Clubul Sportiv Municipal Zalau participa in aceste zile la Trofeul Victor Hanescu, concurs de tenis de camp ce are loc la Curtea de Arges.

In proba de dublu, ambii au ajuns pana in semifinale, in timp ce la simplu, Kiraly Iris a ajuns pana in sferturile de finala, iar Alexandru Bretan a fost eliminat inca din primul tur de bucuresteanul Giusca Teodor.

Kiraly Iris a prins tur liber la simplu, fiind favorita numarul patru a concursului, iar in turul doi a trecut in trei seturi (2 – 6, 6 – 1, 6 – 4) de pitesteanca Oana Ghidiceanu. Ieri, dupa inchiderea editiei a intalnit-o in sferturile de finala pe Alexandra Braga, de la Dinamo Bucuresti.

La dublu, Kiraly a facut pereche cu Mihaela Margulescu, de la Tenis Club Enache Bucuresti, cele doua evoluand ieri dupa-amiaza in semifinale impotriva cuplului format din Priscariu – Tutunaru.

Alexandru Bretan a facut pereche cu bacauanul Petru Berdila, cei doi intalnind ieri dupa-amiaza in semifinale cuplul format din Ilie Gheorghe – Medesan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »