Kiraly Iris, locul doi la Turneul “Dacia Vrancart”

Marius Morar 4 decembrie 2012 2
Kiraly Iris, locul doi la Turneul “Dacia Vrancart”

Tenismena zălăuană Kiraly Iris, legitimată la CSM Zalău dar care se pregăteşte la Şimleu Silvaniei sub comanda profesorului Cristian Barna, s-a clasat pe locul doi la Turneul “Dacia Vrancart” desfăşurat săptămâna trecută, la Adjud. Eleva Şcolii Generale “Gheorghe Lazăr” a avut o evoluţie foarte bună, câştigând trei meciuri pentru a ocupa poziţia secundă, rezultat ce i-a adus 400 de puncte în clasamentul general.
În primul meci, cel cu ieşeanca Simon Crivei, a fost câştigat în două seturi, 6 – 2, 6 – 2, însă l-a pierdut pe al doilea în trei seturi, 7 – 6 (-2), 4 – 6, 4 – 6 în faţa constănţencei Selma Cadâr, sportivă pe care Kiraly o are ca parteneră în proba de dublu. Au urmat două victorii pentru tenismena zălăuană, 7 – 5, 7 – 6 (-2) în faţa campioanei Republicii Moldova, Sanda Cotorobai. Victorie şi mai categorică în ultima dispută pentru Kiraly Iris, 6 – 2, 6 – 2 împotriva favoritei numărul unu a turneului, ploieşteanca Ioana Negoiţescu.
“A fost un turneu reuşit, mai ales că vin după o accidentare care m-a ţinut trei luni pe margine”, ne-a declarat sportiva de la CSM Zalău.
Până la finalul anului, Kiraly intenţionează să mai participe la două turnee, programate la Braşov şi la Sinaia, ambele turnee de categoria întâi, la fel ca cel de la Adjud. Toate aceste turnee au ca scop pregătirea pentru Campionatul Naţional din această iarnă, programat în luna ianuarie.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Sanda 5 decembrie 2012 at 11:56 - Reply

    Kiraly Iris nici nu a jucat cu prima favorita Negoitescu I. Cu Negoitescu a jucat Sanda Cotorobai si a cistigat 76 61.Dupa acest meci Negoitescu s-a retras din concurs. Cadar S. si Kirali I. au avut cistig automat , Negoitescu neprezentinduse la meci!!!!

  2. andreea 29 iulie 2013 at 11:17 - Reply

    sportiva Negoitescu Iona s-a retras din competitie datorit faptului ca a racit in timpul c]turneului si nu a mai putut sustin meciril impotrva jucatoarei kiralyI si mpotriva jucatoarei Cadar S…..

Lasa un Raspuns »