Kiraly Iris, invinsa in primele meciuri la Bacau

Magazin Salajean 28 februarie 2012 0

Kiraly Iris, invinsa in primele meciuri la BacauTenismena de la Clubul Sportiv Municipal Zalau nu a avut o evolutie foarte buna la ultima competitie, fiind eliminata inca din primele meciuri la un turneu de tenis de camp din cadrul Circuitului National al Federatiei Romane de Tenis, desfasurat la Targu Ocna.

Kiraly Iris a participat la categoria 12 ani atat la dublu, cat si la individual. La dublu, sportiva pregatita de Constantin si Sergiu Carp a avut-o ca partenera pe Selma Cadar, de la Constanta, cele doua castigand primul meci in doua seturi, 6 – 0, 6 – 3 in fata cuplului format din Maria Gandac (CSS Slobozia) si Valeria Iosifescu (CT AS Pitesti). Iris si Cadar s-au oprit insa in semifinale, fiind invinse cu 7 – 6, dupa 7 – 5 in tie-break si 6 – 2 de Smaranda Corneanu (CS Oana Bucuresti) si Sanda Cotorobai (CS TS Onesti).

La simplu Kiraly Iris a pierdut inca din primul meci, fiind invinsa in trei seturi, 6 – 2, 4 – 6, 6 – 4 de Sabina Dadaciu, de la LPS Constanta.

Pentru sportiva de CSM Zalau a fost al treilea turneu din acest an, dupa Campionatul National de luna trecuta, unde a fost medaliata cu bronz la dublu si Cupa Unirii, tot un turneu din cadrul Circuitului National, desfasurata la Slobozia, pe care Kiraly a castigat-o atat la simplu, cat si la dublu.

Urmatorul turneu este programt la finalul acestei saptamani, la Cluj-Napoca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »