Karateka salajeni, la Seminarul National de karate shotokan

Magazin Salajean 17 decembrie 2009 0

Karateka salajeni, la Seminarul National de karate shotokan

Sala Tractorul din Brasov a gazduit la finalul saptamanii trecute Seminarul National de karate shotokan, condus de shihan Adrian Popescu Sacele (8 DAN), presedintele Federatiei Romane de Karate Modern.

In cele patru zile au avut loc antrenamente tematice de kata, kihon si kumite, la care au participat si sportivii lotului national de shotokan. De asemenea, s-a facut si prelucrarea Regulamentului Competitional de kata si kumite cu ultimele modificari si precizari.

Asociatia Nord Amical Karate a participat la aceasta actiune cu un lot de 21 de membri de la sase cluburi sportive: Condor Baia Mare, CS Omega Simleu Silvaniei, Dani San Zalau, Good Dragon Marghita, Tigrul Targu Lapus si Umbra Baia Sprie.

Shidan Popescu ne-a incantat din nou cu tehnica sa impecabila, care sfideaza parca cei aproape 60 de ani ai sai si care umple de admiratie si poate un pic de invidie pe multi practicanti mult mai tineri, ne-a declarat Gheorghe Pop, antrenorul si presedintele CS Omega Simleu Silvaniei.

La finalul seminarului, conducerea ANAK a tinut sa le ureze tuturor membrilor si colaboratorilor Sarbatori Fericite si un An Nou plin de realizari.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »