Karateka de la Terra Kid Zalau, de noua ori pe podium la Cupa Romaniei

Magazin Salajean 21 septembrie 2010 0

Karateka de la Terra Kid Zalau, de noua ori pe podium la Cupa RomanieiClubul Sportiv Terra Kid Zalau a fost prezent la finalul saptamanii trecute cu cinci sportivi la Cupa Romaniei de karate traditional, desfasurata la Ploiesti. Ajunsa in acest an la editia a XIX-a, competitia a adunat la start 60 de sportivi de la noua cluburi, cei mai multi participanti avand CS Petrom Ploiesti (29 de karateka), care a si luat la final locul intai pe cluburi. Cei cinci zalauani prezenti la competitie sunt: Calin Marincas (seniori), Iulia Clitan, Madalina Pocol, Laszlo Kengyel (toti trei la juniori 1) si Crecan Marc (cadeti).

La seniori, Marincas, care este si instructorul clubului, a obtinut locul intai la kumite individual si fukugo individual, in timp ce la kata s-a clasat pe pozitia a treia. La echipe, unde a facut pereche cu Crecan Marc si Laszlo Kengyel, a urcat pe pozitia secunda.

Iulia Clitan a obtinut locul trei in proba de kata individual, la juniori 1, in timp ce Madalina Pocol a urcat pe pozitia secunda la kumite individual. La enbu mixt, Iulia Clitan si Crecan Marc au ocupat locul patru, in timp ce Laszlo Kengyel si Madalina Pocol s-au clasat pe pozitia a cincea.

La cadeti, Crecan Marc a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la fukugo individual, in timp ce la kumite individual s-a clasat pe pozitia a treia.

Presedintele clubului, Remus Clitan, s-a aratat foarte multumit de rezultatele obtinute de sportivii sai si a vrut sa-i multumeasca pe aceasta cale medicului Gabriel Iluta, unde isi fac recuperarea sportivii din cadrul clubului.

Pentru sportivii de la CS Terra Zalau urmeaza o competitie mult mai importanta, Campionatul European karate fudokan, din Cipru, din perioada 4 – 8 noiembrie. La diferenta de numai doua zile sunt programate in Brazilia Campionatele Mondialele de karate traditional.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »