Juniorii II de la CSS Zalau mai au de trecut un hop pana la turneul semifinal

Magazin Salajean 15 februarie 2012 0

Juniorii II de la CSS Zalau mai au de trecut un hop pana la turneul semifinalEchipa pregatita de Faur Dorian a pierdut in trei seturi duelul de sambata, de la Dej, in fata formatiei CSS LAPI din localitate. Chiar daca scorul final a fost 3 – 0 in favoarea dejenilor, voleibalistii (juniori II) de la CSS Zalau pierdut la diferente mici de scor toate cele trei partiale: 25 – 23, 25 – 22, 25 – 23. Toate seturile au fost disputate pana la final. Din pacate, avem problme la preluare, lucru care s-a vazut foarte bine si in acest meci. Ne-am imbunatatit jocul fata de primele etape, copiii isi doresc sa joace tot mai bine, dar mai avem de pus la punct cateva aspecte, a precizat antrenorul Faur Dorian, fostul tehnician al echipei Phoenix Simleu Silvaniei.

In cele sapte etape disputate, CSS Zalau a inregistrat cinci infrangeri, toate in trei seturi si doua victorii la limita. Etapa urmatoare, ultima din prima faza a Campionatului National, este programata in 26 februarie, CSS Zalau urmand sa primeasca vizita celor de la LPS Bistrita.

Cu o etapa inainte de finalul primei parti, formatia zalauana ocupa locul patru in clasamentul Seriei E, avand sanse reale la calificarea in turneul semifinal.

CSS Zalau: Claudiu Iov, Mihai Criste, Alexandru Bumb, Dan Baltan, Paul Pesteleu, Marius Chende, David Domocos, Sabau Razvan, Sergiu Coca – libero. Antrenor: Faur Dorian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »