Juniorii I de la CSS Zalau, medaliati cu bronz la turneul final

Magazin Salajean 5 mai 2010 0

Juniorii I de la CSS Zalau, medaliati cu bronz la turneul final

Turneul final din cadrul Campionatului National de juniori I a avut loc saptamana trecuta, la Baia Mare, fiind prezente sase echipe: CNMV Ploiesti, CSS LAPI Dej, CSS CFR Bucuresti, CNNT Craiova, CSS 2 URKO Baia Mare si CSS Zalau. In urma rezultatelor inregistrate, echipa antrenata de Marin Silaghi si Dan Predescu s-a clasat pe locul trei la final, inregistrand patru victorii si o infrangere. Echipa zalauana a pierdut in tie-break meciul cu formatia gazda, dar a invins in ultimul meci campioana Romaniei.

In prima zi a turneului, CSS Zalau a castigat cu scorul 3 – 2 CSS CFR Bucuresti, dupa care a urmat meciul cu CNMV Ploiesti, incheiat cu acelasi scor. Zalauanii au condus cu scorul de 2 – 0 la seturi in cel de-al treilea meci, cel cu CSS 2 URKO Baia Mare, insa au pierdut in cele din urma cu scorul de 3 – 2, dupa mai multe decizii eronate ale arbitrilor. Cel mai categoric succes a fost obtinut impotriva echipei din Craiova, scor 3 – 0, dupa care, in ultimul meci, voleibalistii zalauani au dispus cu scorul de 3 – 2 de campioana Romaniei.

La finalul turneului, CSS Zalau a ocupat pozitia a III-a, la egalitate de puncte cu ocupantele primelor doua locuri, CSS LAPI Dej si CSS 2 URKO Baia Mare. A fost un turneu greu, fiindca au participat cele mai bune echipe din tara. Patru echipe, printre care si noi, au jucatori de lot national. Daca am fi castigat si meciul cu Baia Mare deveneam campioni, insa, dupa ce am condus cu 2 – 0 la seturi, arbitrii au inceput sa avantajeze echipa din Baia Mare, iar jucatorii nostri au avut o cadere psihica. In ultima zi insa, am invins campioana, dupa un meci foarte disputat. Echipa si-a atins obiectivul stabilit, obtinerea unei medalii.

Cred insa ca daca exista o mai mare disciplina tactica si mai putine greseli individuale (la serviciu si preluare din serviciu), iar turneul ar fi fost organizat la Zalau, echipa noastra putea deveni campioana nationala. Opt jucatori din aceasta echipa termina junioratul, iar pe aceasta cale le doresc succes in continuare atat in activitatea voleibalistica, cat si la scoala.

Le multumesc tuturor care au fost alaturi de noi, printre care si domnul Nicu Ciupe, care a facut zilnic naveta de la Zalau la Baia Mare si care, prin serviciile sale a reusit recuperarea jucatorilor de la o zi la alta. Prin acest rezultat am demonstrat inca odata ca la acest club se munceste cu seriozitate, iar rezultatele obtinute fac cinste Zalaului si judetului Salaj, a declarat dupa turneu antrenorul Marin Silaghi, care este si directorul CSS Zalau.

CSS Zalau: Radu Predescu, Cristian Zaha, Adrian Pop, Mihai Ciupe, Andrei Alexa, Adrian Pantea, Felician Sabau, Gheorghe Purcar, Ciprian Puscas si Florin Ciobanu. Antrenori: Marin Silaghi si Dan Predescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »