Juniorii de la Viitorul Zalău au evoluat sub privirile lui Mihai Neşu

Cu ocazia Zilei de 1 Iunie, Viitorul Zalău a participat la un amplu turneu de copii şi juniori organizat pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, eveniment la care s-au întrecut aproape 400 de copii. Şapte cluburi s-au duelat la cele şase categorii de vârstă, dintre care, cinci din Oradea, iar două din afara judeţului. Alături de Viitorul Zalău, a mai fost invitat din afara Bihorului doar clubul Atletico Arad. Cluburile gazdă au fost: CSM Oradea, Viitorul Oradea, LPS Oradea, Şoimii Oradeaşi Rapid Oradea.
Cele mai bune rezultate obţinute de Viitorul Zalău s-au înregistrat la categoriile 2006 şi 2008, unde juniorii de la poalele Meseşului s-au clasat pe poziţia secundă. La prima categorie, clubul condus de Bogdan Bărnuţiu a câştigat cu scorul de 4 – 1 duelul cu LPS Bihorul Oradea şi a terminat la egalitate, 1 – 1, partidele cu Viitorul şi CSM Oradea. Locul întâi la categorie a fost ocupat de Viitorul Oradea.
La categoria 2008, zălăuanii au învins cu 1 – 0 Rapid Oradea şi CSM Oradea, pierzând, în schimb, cu 1 – 3 duelul cu Viitorul Oradea.
Zălăuanii au mai urcat de două ori pe podium la categoriile 2004 şi 2007, clasându-se pe poziţia a treia cu ambele echipe. La prima categorie, Răzvan Lungu, de la Viitorul Zalău, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.
La evenimentul de la Oradea a fost prezent şi fostul fotbalist Mihai Neşu, acesta fiind aplaudat minute în şir de cei prezenţi în momentul apariţiei pe stadion.
Organizatorii au oferit cupe, medalii şi diplome echipelor de pe podium, trofee şi diplome primind şi fotbaliştii evidenţiaţi la fiecare categorie.
Turneul „Cupa 1 Iunie – Micii Campioni” a avut loc în intervalul orar 11:30 – 17:00, urmat de finala fazei judeţene a Cupei României, dintre FC Hidişel şi Bihorul Beiuş. Intrarea la meci a fost liberă, însă, spectatorii prezenţi la partidă au putut dona bani pentru „Fundaţia Mihai Neşu”.
sursa foto: ebihoreanul.ro

Leave a Comment