Juniorii de la Dumbrava Galgau au ratat calificarea in faza zonala

Magazin Salajean 22 iunie 2010 0

Juniorii de la Dumbrava Galgau au ratat calificarea in faza zonala

Devenita campioana judetului la juniori, Dumbrava Galgau a sustinut saptamana trecuta doua meciuri preliminare, pentru calificarea in faza zonala, intalnind campioana judetului Bihor, Bioland Paleu. Daca saptamana trecuta, Somesul Ileanda avea sa promoveze in Liga a III-a tocmai in dauna seniorilor de la FC Bioland Paleu, de acesta data, castig de cauza au avut bihorenii.

Astfel, dupa ce miercurea trecuta, in mansa tur, Bioland Paleu a invins pe teren propriu cu scorul de 1 – 0, duminica, la Galgau, partida s-a terminat la egalitate, 2 – 2, dupa ce Dumbrava a condus la un moment dat cu scorul de 2 – 0. Meciul de la Galgau a inceput cum nu se putea mai bine pentru salajeni, care au deschis scorul dupa numai trei minute de la start, prin Alin Lazar, dupa o greseala a portarului oaspete.

Dupa alte patru minute de joc, campioana Salajului a inscris pentru 2 – 0, printr-o faza colectiva, la care fundasii Biolandului au fost depasiti cu usurinta, marcator fiind Emil Puscas. Bihorenii au redus din handicap spre finalul primei reprize, prin Muresan, care a reluat in plasa din zece metri o lovitura libera executata de Tatar. In partea secunda, juniorii echipei Dumbrava nu au mai fost la fel de proaspeti in joc, iar bihorenii au inceput sa puna tot mai mult in pericol poarta salajenilor. Egalarea avea sa vina in minutul 60, prin Mudura, care a profitat de o respingere gresita a portarului gazda.

Lotul Dumbrava Galgau: Mihai Lungu – Alexandru Racasan, Ionut Pascuta, Gheorghe Micle, Marcean Gabriel (cpt), Ionut Lazar, Emil Pascuta, Alin Lazar, Marius Rotaru, Andrei Sturz, Claudiu Rotaru. Rezerve: Daniel Pop, Daniel Ianchis, Paul Micle, Adrian Calacean, Dan Rus, Opris Catalin, Bogdan Pop. Antrenor: Gheorghe Garbouan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »