Junioarele II de la CSS Zalau, locul trei inaintea ultimului turneu

Magazin Salajean 17 februarie 2010 0

Junioarele II de la CSS Zalau, locul trei inaintea ultimului turneu

Echipa pregatita de Elena Tadici nu mai poate obtine calificarea in turneul semifinal, insa trebuie tinut cont ca toate jucatoarele sunt mai mici cu un an decat adversarele lor

Clasata pe pozitia a patra la finalul editiei trecute a Campionatului National de junioare III, echipa pregatita de Elena Tadici s-a inscris in acest sezon in campionatul de junioare II, chiar daca varsta jucatoarelor zalauane este mai mica cu un an decat a adversarelor.

Totusi, handbalistele de la CSS Zalau au avut o comportare meritorie, clasandu-se pe pozitia a treia dupa primele patru turnee. Cel de-al patrulea turneu a avut loc la finalul saptamanii trecute, la Baia Mare, organizatoare fiind echipa Extrem Baia Mare. In primul meci, CSS Zalau a intalnit LPS Bistrita, formatie de care a dispus cu scorul de 35 – 22, dupa ce la pauza tot zalauancele conduceau cu 19 – 7.

A urmat duelul cu Extrem Baia Mare, in care scorul pauzei a fost 14 – 12 pentru baimarence. Insa, dupa numai cinci minute de la reluare, zalauancele au ramas fara una dintre cele mai bune jucatoare, Andrada Pop suferind o entorsa la picior, iar diferenta de la final a fost si mai mare in favoarea gazdelor (29 – 22).

Junioarele de la CSS Zalau au obtinut o noua victorie in al treilea meci, scor 28 – 20 impotriva celor de la Marta Baia Mare. Dupa numai o ora, zalauancele au disputat si ultimul meci al turneului, adversara fiind CSS 2 Baia Mare. Dupa 14 – 10 la pauza, Raluca Nicolae si compania au cazut fizic in partea secunda, iar scorul final a fost 27 – 19 pentru baimarence. Cu doua victorii si doua infrangeri, in fata unor jucatoare a caror varsta este mai mare cu un an, antrenoarea Elena Tadici parea multumita de evolutia echipei sale. Eu sunt multumita de evolutia fetelor.

Pentru noi a fost unul dintre cele mai bune turnee de pana acum. Dupa accidentarea Andradei Pop jocul nu a mai fost la fel de bun, iar ultimul meci l-am sustinut la numai o ora de la cel de-al treilea si in repriza a doua fetele au fost obosite, a declarat profesoara Elena Tadici. Dupa patru turnee, CSS Zalau se afla pe pozitia a treia in clasament, urmand ca ultimul turneu sa aiba loc la Zalau, in perioada 17 – 18 aprilie.

CSS Zalau: Alexandra Cota, Somogyi Edina, Raluca Nicolae, Claudia Iacob, Lavinia Opris, Andrada Pop, Madalina Prodan, Ramona Bilaniuc, Sima Beatrice, Iulia Vetisan, Nagy Orsolya, Antonia Pantea, Roxana Botis, Andreea Stefanescu. Antrenor: prof. Elena Tadici.

Clasament:

1. Extrem Baia Mare 16 15 0 1 452 – 372 30p

2. CSS 2 Baia Mare 16 11 2 3 475 – 394 24p

3. CSS Zalau 16 7 1 8 392 – 376 15p

4. LPS Bistrita 16 2 3 11 380 – 460 7p

5. Marta Baia Mare 16 2 0 14 284 – 38 14p

*Echipele clasate pe primele doua locuri se califica la turneul semifinal

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »