Junioarele I de la CSS Zalau iau startul in noul sezon

Magazin Salajean 16 septembrie 2011 0

Junioarele I de la CSS Zalau iau startul in noul sezon

Cu o singura jucatoare nascuta in 1993, celelalte componente ale echipei fiind mai mici cu un an, cu doi si chiar cu trei ani, echipa de junioare I de la CSS Zalau sprea sa faca o figura cat mai frumoasa in noul sezon, care va debuta duminica. Handbalistele pregatite de Elena Tadici vor evolua pe teren propriu, in fata echipei LPS Sebes, formatie care nu a mai evoluat de cativa ani intr-o serie cu CSS Zalau.

Echipa zalauana face parte din Seria F, din care mai fac parte: CSS 2 Baia Mare, Extrem Baia Mare, CSM VSK Miercurea Ciuc, CSS Viitorul Cluj, LPS Bistrita si LPS Targu Mures. LPS Sebes si CSM VSK Miercurea Ciuc sunt doua echipe pe care nu le cunoastem deloc. Daca echipa din Sebes a mai fost in aceasta serie in urma cu cativa ani, cu echipa din Miercurea Ciuc nu am mai fost niciodata in aceeasi serie. Sunt echipe care au jucatoare ce evolueaza si in Divizia A si in Liga Nationala, in timp ce noi avem o singura jucatoare din 1993, toate celelalte fiind mai mici chiar si cu trei ani, a afirmat antrenoarea Elena Tadici.

Partida cu LPS Sebes este programata duminica, de la ora 11, in Sala Sporturilor din Zalau.

Lotul echipei de junioare I, de la CSS Zalau: Alexandra Costa, Somyogi Edina, Iulia Tripon – Andrada Pop, Madalina Prodan, Iacob Claudia, Ramona Bilaniuc, Raluca Nicolae, Ramona Goga, Nagy Orsolya, Bianca Buruian, Antonia Pantea, Cosmina Cadar, Papp Claudia, Madalina Pop, Daniela Pop. Antrenor: Elena Tadici

n pagina realizata de Marius MORAR

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »