Junioarele de la CSS Zalău, debut cu stângul pe teren propriu

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 17 – 28 (7 – 14)

Echipa de handbal-junioare I de la CSS Zalău are în componenţă o singură jucătoare născută în 1995 (anul limită de generaţie), Raluca Nicolae, celelalte fiind mai mici cu un an, chiar şi doi decât adversarele sale. Acest lucru s-a văzut atât în prima etapă, pe care junioarele pregătite de Gabriela Ortelecan au pierdut-o la Bistriţa, cât şi în meciul de miercuri, când zălăuancele au pierdut, pe teren propriu, cu scorul 17 – 28 în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare.
Doar debutul de meci a fost ceva mai echilibrat, oaspetele distanţându-se tot mai mult odată cu trecera timpului. La pauză, maramureşencele aveau şapte goluri avans, 14 – 7. Partea secundă a fost mai echilibrată, scorul reprizei a doua fiind 14 – 10.
„Se vede faptul că aproape toate jucătoarele noastre sunt mai mici decât adversarele lor. CSS 2 Baia Mare este o echipă bună, care s-a clasat pe primul loc şi anul trecut, la junioare II şi care în acest an este favorită la locul întâi”, a declarat antrenoarea Gabriela Ortelecan.
Următorul meci pentru CSS Zalău este programat în 27 octombrie, tot în deplasare, la Marta Baia Mare.
CSS Zalău: portari – Adina Sabău, Amalia Corha; jucătoare de câmp – Raluca Nicolae (1), Daniela Pop (6), Mădălina Pop (4), Alexandra Saraz, Teodora Murărean (1), Alina Paşca, Ana Varga (2), Claudia Papp (3), Diana Ciurean şi Dora Crăciun. Antrenor: Gabriela Ortelecan

 

One Thought to “Junioarele de la CSS Zalău, debut cu stângul pe teren propriu”

  1. anonim

    Daca sunt mai mici decit celelalte competitoare ca varsta lasatile sa joace la nivelul lor si nu mai invocati scuze,caci astea micile stiu sa zica despre celelalte ca sunt proaste alea mari cand gresesc…… ce spui vecino[ama].

Leave a Comment