Judoka de la CS Vidalis, campioni nationali la kata

Magazin Salajean 8 decembrie 2011 0

Judoka de la CS Vidalis, campioni nationali la kataClubul Sportiv Vidalis Zalau a avut trei reprezentanti la finala Campionatului National de kata, editia a VIII-a, competitie de judo la care au fost prezente 18 perechi de sportivi, care s-au intrecut la 11 probe din cinci stiluri de kata: Nage No Kata scurt (U-18), Nage No Kata scrut (U-45), Nage No Kata (U-18), Nage No Kata (U-45), Nage No Kata (+45), Kime No Kata (U-45), Kime No Kata (+45), Katame No Kata (U-45), Juno Kata (U-18), Juno Kata (U-45) si Kodokan Goshin Jutsu (+45).

Toti cei trei judoka zalauani au devenit campioni nationali in probele la care au luat startul. Dan Pop si Cristian Goron au devenit campioni nationali la stilul Nage No Kata scurt (U-45), cei doi acumuland 19 puncte, cu 13 mai mult decat perechea de pe locul doi, Ionela Isachi si Elena Ion, ambele de la CS Steaua Petrom.

Cristian Goron a concurat si la stilul Nage No Kata (+45), alaturi de Radics Stefan, cei doi devenind campioni nationali cu 29 de puncte acumulate.

Radics Stefan a concurat si alaturi de Dan Pop, la stilul Kime No Kata (U+45), devenind, de asemenea, campioni nationali, cu 33 de puncte acumulate.

Editia din acest an s-a incheiat cu un examen de centuri, sportivii fiind examinati de un consiliu international format din Comisia Nationala a Centurilor Negre si presedintele Colegiului de Centuri Negre din Ungaria.

La examen au participat si cei trei judoka zalauni, Radics Stefan obtinand gradul de YonDan (4 Dan), iar Dan Pop si Cristian Goron obtinand gradul de SanDan (3 Dan).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »