Jucătorii de la SCM Zalău îşi „încarcă bateriile” la Cheile Grădiştei

Handbal Club Zalău îşi desfăşoară stagiile de pregătire de mai bine de un deceniu la Cheile Grădiştei, staţiune în care se vor pregăti în această iarnă şi echipa de fotbal, SCM Zalău. Reunirea lotului pregătit de Marius Paşca şi Alexandru Pop este programată marţi, 14 ianuarie, iar pregătirea va avea loc pe plan local până în data de 30 ianuarie. Înaintea plecării în stagiul de pregătire, fotbaliştii zălăuani vor susţine primul amical al iernii, la Oradea, în compania unei formaţii din Liga a IV-a, Foresta Tileagd.

Stagiul de pregătire va dura zece zile, perioadă în care antrenorul Marius Paşca va pune accentul pe pregătirea fizică, urmând ca în 12 februarie, SCM Zalău să susţină al doilea amical, în compania unei colege de serie, AFC Comuna Recea. Va urma amicalul cu Sănătatea Cluj, iar în data de 22 februarie, zălăuanii se vor duela cu Minaur Baia Mare. Seria jocurilor de verificare se va încheia cu un amical împotriva celor de la Sportul Şimleu Silvaniei, formaţie ce-şi propune să promoveze în Liga a III-a în vara acestui an.

Conducerea clubului zălăuan poartă tratative intense în aceste zile cu o serie de jucători, unii dintre ei cu experienţă chiar şi la nivelul Ligii I, iar până la data reunirii lotului, Marius Paşca speră ca problema lotului să fie clarificată.

„Purtăm discuţii intense în aceste zile cu mai mulţi jucători, dar nu le putem dezvălui numele până nu ajungem la un acord cu ei. Sper ca până la începerea pregătirilor să avem lotul complet”, a precizat Marius Paşca.

Prima etapă din 2020 este programată în data de 7 martie, zălăuanii urmând să evolueze în deplasare, pe terenul echipei Unirea Dej.

5 Thoughts to “Jucătorii de la SCM Zalău îşi „încarcă bateriile” la Cheile Grădiştei”

  1. Anonim

    de ce nu se opreste finantarea din bani publici pentru aceste echipe? daca sunt asa de bune sa se interetina singure din sponzorizari sau sa-si gaseasca stapan privat !!
    nu e normal ca din banii nostril, din bani publici, sa intretinem niste jucatori PROFESIONISTI 🙂 si fara rezultate !!!
    si de aemeni , pe langa acesti asa zisi PROFESIONISTI sa mai intretinem o armata de frecatori de menta, cum este sotul lui COTA, cel care a „pierdut” 800.000 de lei !!! bani din conturile echipei de fotbal Zalau ! banii nostril adica, din impozitele si taxele noastre !

  2. urmând ca în 12 februarie, SCM Zalău să susţină al doilea amical, în compania unei colege de serie, AFC Comuna Recea. Va urma amicalul cu Sănătatea Cluj, iar în data de 22 februarie, zălăuanii se vor duela cu Minaur Baia Mare.

    atatia bani pentru a se juca cu mingea cativa „profesionisti” in jocuri amicale !!
    plis o armata de functionary publici care iau salar de mii de euro doar pentru ca existata aceasta echipa de fotbal, FARA REZULTATE

  3. fotbaliştii zălăuani vor susţine primul amical al iernii, la Oradea, în compania unei formaţii din Liga a IV-a, Foresta Tileagd

    si cat este bugetul pentru a juca amicale in liga a IV-a

  4. Anonim

    Ma da bogati sunteti voi care comentati pe aici voi din banii vostri tineti bugetul da scrieti cat ati cotizat la acest buget si apoi vorbiti.Toti boschetarii scriu ca din banii lor etc

  5. Anonim

    da de ce trebuie sa fie tinute aceste echipe de sprotivi PROFESIONISTi din bani publici ?
    rezultate ZERO !!! si problema ceea mai mare este ca pe langa asazisi sportive, mai TRAIESC foarte bine tot din bani publici, cei care conduc aceste cluburi sportive fantoma !!!
    sti ce salarii au cei care sunt la conducerea acestor echipe de PROFESIONISTI?
    stiti cum se „pierd” in ceata sume importante de bani, pe antenamente, pe delegarii si pe aceste STADII DE PREGATIRE sa poata juca amicale ?? !!
    de ce nu se finanteaza 10 echipe de fotbal pentru copii ? inclusive o echipa pentru fete? sa fie platiti profesorii de sport de la scoli si liicee sa faca antrenamente suplimentare cu copii si nu cu asazisi PROFESIONISTI de rahat !!
    daca ar fi buni de ceva, ar avea patron privat si ar fi platiti dupa rezultate si banii pe care ii atrag !
    cand primariile sponsorizeaza sportul profesionit este SPALARE DE BANI !!!

Leave a Comment