Jucator de Liga a II-a, in probe la FC Zalau

Magazin Salajean 9 iulie 2009 0

Jucator de Liga a II-a, in probe la FC Zalau

FC Zalau si-a reluat marti antrenamentele in vederea pregatirii noului sezon din Liga a III-a, singura absenta fata de anul trecut fiind cea a capitanului Toth Karoly. Chiar daca, cu cateva etape inainte de finalul editiei trecute se vorbeau de unele modificari in lot, in pauza din aceasta vara, conducerea a decis ca lotul sa ramana acelasi, cel putin deocamdata. La prima intalnire au aparut insa cateva nume noi, unul dintre ele fiind si cel al lui Robert Popescu. Acesta a evoluat in perioada junioratului la Minerul Sarmasag, dupa care a saltat direct in Liga a II-a, evoluand ca junior la ACU Arad. In ultima perioada a evoluat insa la o echipa din Liga a IV-a Bihor. Deocamdata se afla in probe, iar sambata il voi introduce in teren o repriza, in meciul cu Luceafarul Oradea, a declarat tehnicianul Marius Pasca.

Au scapat de CFR II Cluj

Una dintre cele mai incomode adversare ale echipei FC Zalau in sezonul trecut, CFR II Cluj, s-a desfiintat in aceasta saptamana, astfel ca, nu va mai evolua in sezonul viitor al Ligii a III-a. Conducatorii feroviari au decis marti sa nu mai investeasca in satelitul CFR II Cluj. E pacat ca s-a intamplat asa ceva la un club de talia CFR-ului, a declarat antrenorul echipei FC Zalau.

Robert Popescu, in tricou mov, va fi verificat de antrenorul Marius Pasca in meciul amical de sambata, de la Oradea, cu echipa Luceafarul din localitate

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »