Jucati sau plecati

Magazin Salajean 8 noiembrie 2010 0

Jucati sau plecati

Unirea Floresti – FC Zalau 2 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Cocoara (min. 43), Onaca (min. 84), respectiv Balan (min. 76)

Unirea Floresti: Lancrajan – Serban (min. 75, Kopandy), Cocoara, Pop, Bogdan, Ciortea, Manasturean, Cristea, Arsene (min. 63, Bob), Solomon (min. 46, Onaca), Terbe. Antrenor: Alpar Mezsaros.

FC Zalau: Gabor – Maior, Barnutiu, Cosma, Negrean, Bode (min. 65, Podina), Neicu, Gorga, Budean (min. 88, Nicorici), Teglas (min. 60, Mocean), Balan (min. 80, Stefoi). Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund)

FC Zalau a ratat vineri sansa de a urca pe pozitia a patra in clasament, chiar daca a fost ajutata indirect de remiza dintre FCMU Baia Mare si FC Brasov. Echipa condusa de Marius Pasca a pierdut inexplicabil in deplasare, la Unirea Floresti, cu scorul de 2 – 1, chiar daca a dominat cea mai mare parte din meci. E drept ca asupra rezultatului final am putea spune ca si-a pus amprenta si centralul baimarean Suta, care a luat multe decizii eronate impotriva zalauanilor. Totusi, trebuie privite si greselile din propria curte, fiindca cel putin jumatate din jucatorii echipei zalauane pareau ca s-ar afla la primul contact cu Liga a III-a. Fara sa dam nume, exista anumiti jucatatori a caror valoare este limitata, iar cei doi antrenori si conducerea ar trebui sa faca o curatenie serioasa in pauza de iarna, daca vor cu adevarat sa promoveze in Liga a II-a.

Revenind la jocul de la Cluj-Napoca, gazdele au deschis scorul in minutul 43. Arsene a executat lung o lovitura de colt de pe partea dreapta, apararea Zalaului a fost depasita, iar Cocoraca a reluat balonul cu capul in plasa din sase metri. Andrei Balan a restabilit egalitatea in minutul 76, invingandu-l pe portarul advers cu un sut puternic din interiorul careului, dupa o pasa primita de la Gorga.

Echipa din Floresti a inscris golul victoriei cu sase minute inainte de final, prin Onaca, care a profitat de o noua greseala a arbitrului Suta, acesta lasand jocul sa continue desi trebuia sa acorde un fault la mijlocul terenului asupra lui Budean. Noul intrat la pauza a primit o pasa la aproximativ 35 de metri de poarta, a scapat singur cu Gabor si a trimis cu latul in plasa pe langa acesta.

In urma acestui esec, FC Zalau a coborat pe locul opt, urmand ca in etapa de vineri sa primeasca vizita celor de la Unirea Dej.

Rezultatele complete: Seso Campia Turzii – Sanatatea Cluj 4 – 0, Unirea Ungheni – Odorheiul Secuiesc 4 – 1, Unirea Tarlungeni – Gloria II Bistrita 2 – 3, CS Zlatna – Gaz Metan II Medias 2 – 1, FCMU Baia Mare – SCM Brasov 0 – 0, Unirea Dej – FC Cisnadie 0 – 0, Unirea Floresti – FC Zalau 2 – 1.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »