Jucătorul care a agresat arbitrul la finala Cupei României, suspendat pentru un an

Magazin Salajean 24 iunie 2011 0

Jucătorul care a agresat arbitrul la finala Cupei României, suspendat pentru un an

Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a analizat la ultima şedinţă şi cazul de la finala Cupei României (faza judeţeană), unde arbitrul asistent Asztalos Lorincz a fost agresat de mai mulţi jucători şi oficiali ai echipei Unirea Sălăţig, în special de jucătorul Traian Cuceuan, tocmai căpitanul de echipă.

Deşi trebuiau să fie prezenţi la şedinţa Comisiei de Disciplină, nici oficialii echipei Unirea Sălăţig, dar nici jucătorul nu au luat parte la şedinţă, fiind prezenţi doar arbitrii întâlnirii: Robert Goie, Cristi Pop şi Asztalos Lorincz.

În urma analizării cazului, Comisia de Disciplină a decis suspendarea jucătorului Traian Cuceuan pe timp de un an, suspendarea pe o perioadă de două luni a preşedintelui Gheorghe Zaharia şi suspendarea pentru o lună a secretarului Primăriei Sălăţig, Liviu Buzure, fost arbitru.

Pare totuşi ciudat faptul că la şedinţă nu a fost prezent niciun reprezentant al echipei din Sălăţig, mai ales că aceştia au susţinut la finalul partidei că au filmat tot meciul şi vor demonstra că deciziile arbitrilor au fost eronate. S-au rezumat la a trimite un memoriu, în care, printre altele, era menţionat şi faptul că dacă arbitrul de centru al acestui meci primeşte o suspendare mai mică decât cea pe care o va primi căpitanul nostru de echipă, Traian Cuceuan, este posibil ca echipa noastră să se retragă din campionat în sezonul viitor, la fel cum au porcedat şi alte echipe sătule să fie furate pe faţă de arbitri, arbitri care îşi bat joc de munca noastră şi de banii noştri.

Având în vedere că arbitrul Robert Goie nu a fost suspendat de către Comisia Judeţeană de Arbitri, rămâne de văzut dacă Unirea Sălăţig se va retrage din campionat, aşa cum a menţionat în memoriu, sau va evolua şi în sezonul viitor în Liga a V-a.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »