Jandarmul Dan Chis, dublu medaliat la Campionatul National de karate al MAI

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

Jandarmul Dan Chis, dublu medaliat la Campionatul National de karate al MAISaptamana trecuta a avut loc, la Ramnicu Valcea, faza finala a Campionatului National organizat de Ministerul Administratiei si Internelor. La aceasta competitie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Salaj a fost reprezentat de plutonierul Dan Chis, care a avut o evolutie buna, reusind sa castige doua medalii, una de aur si una de bronz.

Jandarmul salajean, care are si un club de karate, CS Dani-San Zalau, a concurat in proba de kumite echipe, urcand pe cea mai inalta treapta a podiumului cu echipa Jandarmeriei Romane si in proba de kumite individual, proba la care Dan Chis s-a clasat pe locul trei, obtinand medalia de bronz.

Pentru rezultatele obtinute, subofiterul Dan Chis va fi recompensat conform regulamentelor militare, medaliile obtinute reprezentand incununarea efortului depus si a faptului ca a reprezentat cu succes institutia din care face parte.

Subofiterul isi desfasoara activitatea in cadrul Jandarmeriei salajene din anul 2004 iar in timpul liber este practicant al artelor martiale, stilul karate shotokan, avand gradul 3 DAN.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »