Jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la meciurile din Liga a III-a

Magazin Salajean 15 august 2008 0

Jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la meciurile din Liga a III-a

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj va asigura masurile de ordine publica pentru competitiile din Liga a III-a de fotbal atat pentru meciurile echipei FC Zalau, cat si pentru cele ale echipei FC Silvania. Meciurile se vor desfasura pe Stadionul Municipal din Zalau si Stadionul Magura din Simleu Silvaniei.

Echipajele de jandarmi vor fi prezente si vor asigura ordinea publica in zona imediata si apropiata a stadioanelor. Jandarmii vor intervenii in interiorul stadioanelor doar pentru restabilirea ordinii publice atunci cand se constata ca, in urma producerii unor acte de violenta, este pusa in pericol viata sau integritatea corporala a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine si siguranta sau a celorlalti participanti.

Savarsirea de catre spectatori sau de catre oficiali, in incinta bazei sportive, a faptelor ce constituie contraventii, daca nu s-au produs vatamari ale integritatii corporale sau ale sanatatii ori pagube materiale si se sanctioneaza, in functie de gravitatea faptei, cu amenda de la 80 la 3.000 de lei sau prestarea a 50, pana la 300 de ore de activitati in folosul comunitatii, precum si cu sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit fapta pe o perioada de la sase luni pana la doi ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »