Jandarmii sălăjeni, triplu campioni naţionali la volei

Magazin Salajean 30 iunie 2011 0

Jandarmii sălăjeni, triplu campioni naţionali la voleiEchipa de volei a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj a participat la finalul săptămânii trecute la etapa finală a Campionatului de Volei al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). La turneul final au fost prezente zece echipe: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, Inspectoratul de Poliţie Neamţ, Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Satu Mare şi Şcoala Agenţilor de Poliţie Slatina, competiţia desfăşurându-se la Drobeta Turnu Severin.

Jandarmii sălăjeni au fost repartizaţi într-o grupă dificilă, din care au mai făcut parte: Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, Inspectoratul de Poliţie Neamţ, Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ şi Şcoala Agenţilor de Poliţie Slatina. La finalul jocurilor din grupă, jandarmii sălăjeni s-au clasat pe locul întâi, iar în finală au întâlnit Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, câştigând în faţa jandarmilor clujeni cu scorul de 3 – 0.

Având în vedere că echipa IJJ Sălaj a devenit pentru a III-a oară consecutiv campioană naţională la volei, cupa, care este transmisibilă, va rămâne definitiv în vitrina Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Lotul echipei IJJ Sălaj: mr. Adrian Bărburaş (şef delegaţie), plt. maj. Mircea Abraham, plt. maj. Ioan Codeus, plt. maj. Nicolae Lehene, plt. Cristian Boroeanu, plt. Dan Hadade, plt. Ioan Hodişan, sg. maj. Cristian Mocan, plt. Ionuţ Buciu.

Mircea Abraham – MVP-ul turneului

Cel mai titrat sportiv prezent la finala de la Drobeta Turnu Severin a fost Mircea Abraham care a practicat voleiul de performanţă, având şi numeroase selecţii la lotul naţional. Chiar dacă a împlinit rde curând 38 de ani, Abraham a reuşit să impresioneze publicul prezent în Sala Polivalentă prin câteva execuţii de excepţie. După finala câştigată împotriva Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, s-a arătat extrem de satisfăcut de faptul că, împreună cu colegii său, a reuşit să menţină trofeul în vitrina Inspectoratului de Jandarmi din Sălaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »