ISU Porolissum Salaj are un campion mondial la tenis de masa

Magazin Salajean 4 septembrie 2008 0

ISU Porolissum Salaj are un campion mondial la tenis de masaSergentul major Dan Farcas, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj a devenit campion mondial la tenis de masa, la Jocurile Mondiale ale pompierilor

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a participat saptamana trecuta la a zecea editie a Jocurilor Mondiale ale pompierilor, competitie ce a avut loc la Liverpool (Marea Britanie). Din delegatia Romaniei au facut parte si doua cadre ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj, care au avut o evolutie foarte buna la probele in care au concurat. Cea mai buna evolutie a avut-o sergentul major Dan Farcas, din cadrul Detasamentului de Pompieri Zalau, care a devenit campion mondial la tenis de masa dupa ce si-a invins toti adversarii. Cel de-al doilea reprezentant a fost tot un sergent major, fosta handbalista Gabriela Bologa, care a devenit vicecampioana mondiala la stafeta de 4 X 100 de metri, locul patru la 100 de metri plat si locul cinci in proba de 200 de metri plat.

Comandamentul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj considera rezultatele obtinute de participantii salajeni ca fiind foarte bune, mai ales prin prisma faptului ca nivelul competitiei a fost unul extrem de ridicat, felicitandu-i pe aceasta cale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »