Ionut Podina si Dan Muresan au semnat cu FCMU Baia Mare

Magazin Salajean 19 ianuarie 2011 0

Ionut Podina si Dan Muresan au semnat cu FCMU Baia Mare

FC Maramures Universitar Baia Mare a inceput luni pregatirile pentru returul campionatului, obiectivul echipei fiind unul cat se poate de clar: promovarea in Liga a II-a. 32 de jucatori au fost prezenti la prima sedinta, sub comanda antrenorilor Romulus Buia, Ciprian Dorobantu si a directorului tehnic Mircea Bolba, printre fotbalistii prezenti fiind si Ionut Podina si Dan Muresan. Primul s-a despartit in aceasta iarna de FC Zalau, dupa ce conducerea l-a anuntat ca nu mai intra in calculele celor doi antrenori, Pasca si Oros si pentru a doua parte a campionatului.

Dupa plecarea de la FC Zalau, mijlocasul a precizat ca si-ar dori sa evolueze la un club din Liga a II-a sau sa se transfere in strainatate, insa, in cele din urma a ales tot al treilea esalon. Am venit cu ganduri marete. Cu gandul ca la sfarsitul acestui retur sa fim acolo unde ne dorim: pe locul I. Cu gandul sa promovam. Aceasta este dorinta cea mai mare. Toti ne dorim sa ajungem in esalonul secund, acolo unde intr-adevar e altceva, fotbal la nivel mai inalt, a precizat Podina, care a semnat un contract valabil un an si jumatate cu gruparea din Dealul Florilor.

Dan Muresan doreste si el sa joace, din nou, in Liga a II-a, de aceasta data cu FCMU Baia Mare. Fostul capitan al echipei FC Silvania Simleu Silvaniei a semnat cu echipa baimareana un contract valabil pe o perioada de trei ani. Daca in prima faza oficialii simleuani au cerut suma de 10.000 de euro in schimbul fundasului, avand in vedere ca echipa de sub Magura si-a anuntat retragerea din Liga a II-a, jucatorul a putut pleca fara nicio pretentie la formatia maramureseana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »