Ionel Ciunt, primarul ales al Zalăului: „Fără îndoială, Primăria va susţine în continuare echipele de volei şi fotbal”

Spre deosebire de alte ţări europene, sportul din România este finanţat, în cea mai mare parte, de autorităţile publice locale, iar banii proveniţi din mediul privat sunt într-un procent mult mai mic. Încă din timpul campaniei electorale, iubitorii sportului din judeţul Sălaj, probabil şi din alte părţi ale ţării, şi-au pus întrebarea ce se va întâmpla cu echipele finanţate din bani de la autorităţile publice locale, în varianta în care cei aflaţi în funcţie până la data de 5 iunie vor fi înlocuiţi.
Consiliul Judeţean Sălaj este principalul finanţator al echipei HC Zalău, în timp ce Volei Club Municipal şi FC Zalău sunt susţinute din bani de la Primărie şi Consiliul Local.
Deşi unii erau sceptici în privinţa viitorului celor două echipe finanţate de Primărie, noul edil al municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a liniştit apele, afirmând că instituţia pe care o va conduce în următorii patru ani va fi, în continuare, alături de cele două echipe reprezentative.
„Fără îndoială, Primăria va susţine echipele de volei şi fotbal. Cei care iubesc sportul vor avea posibilitatea şi în sezonul viitor să vadă meciuri frumoase de volei. Volei Club Municipal a făcut performanţă în anii anteriori, chiar şi în sezonul recent încheiat şi cred că este normal să susţinem această ramură sportivă. Va fi nevoie, însă, de o gestionare mai atentă a subvenţiilor de la bugetul local, fiindcă suma alocată nu este deloc mică. Vrem să folosim aceşti bani cu maximă eficienţă”, ne-a declarat Ionel Ciunt.
Şi FC Zalău va beneficia de sprijinul autorităţilor locale.
„Unul dintre proiectele mele este să avem un stadion nou, iar dacă vom reuşit acest lucru, este normal să avem şi o echipă de fotbal. Vom finanţa şi clubul de fotbal, însă, la fel ca la volei, vom face o verificare a modului în care se folosesc banii proveniţi de la bugetul local”, a încheiat primarul Zalăului.
Primăria Zalău a alocat aproximativ 3.000.000 pentru Volei Club Municipal în sezonul trecut, în timp ce FC Zalău a beneficiat de 520.000 de lei.

15 Thoughts to “Ionel Ciunt, primarul ales al Zalăului: „Fără îndoială, Primăria va susţine în continuare echipele de volei şi fotbal””

  1. aaa

    Domnule primar poate intai ar trebui sa stiti ca jucatorii echipei de volei au 3 salarii restante desi si-au indeplinit toate obiectivele din acest an.
    In ceea ce priveste verificarea modului in care se gestioneaza si se distribuie banii in club ar trebui sa fie luat la „puricat” domnul team manager!
    Acest stimabil domn nu numai ca nu isi plateste jucatorii si nici nu le raspunde la telefon pentru a le da informatii dar face si declaratii mincinoase la adresa unor jucatori aflati la final de contract!
    Team managerul este punctul de legatura dintre echipa si autoritatile locale si din cate se pare si exemplu sunt destule domnul manager nu face altceva decat sa ii creasca burta pe spatele jucatorilor si pe banii primariei!

  2. Calyn

    Vand ieftin(cu posibilitate de achizitie chiar si in rate pe 4 ani) urmatoarele:

    – 4 buc. salopete diverse marimi ;
    – 4 buc. perechi cizme de cauciuc diverse marimi.

    La cerere putem oferi si lopeti, harlete, maturoaie etc.
    Asteptam si provincia

  3. Anonim

    desfiintare echipei ar fi binevenita, banii sa se investeasca in fotbal

  4. Anonim

    Investiti banii in drumuri fraierilor, sunt de pamant mai gunoi de primar ales!!! un singur bulevardin oras din centru la gara ca intr-o comuna, e varza!!!

  5. Anonim

    Incepe bine domnul primar ales.Da parca asta cu echipele de fotbal si volei nu a figurat in programul electoral al domniei-sale.Nici nu a vorbit in dezbaterile pe unde a fost de ele.Sa nu fie aceeasi marie cu alta palarie ……….ROSIE de data asta.

  6. Jon

    Se va verifica cu siguranta si competenta celor care se ocupa de echipa.

  7. Anonim

    Totul e minunat.

  8. Tăunu

    După dispariţia industriei de stat zălăuane care finanţau echipele sportive acum, finanţarea o face statul . Da limbricii ăia de patroni ce fac, de ce-am distrus noi Armătura şi Emailaţii, IPL-ul şi Filatura ?

    1. Anonim

      sa stiti ca Armatura merge foarte bine, printr un sistem smecher bine pus la punct….comenzi au cat China, insa nu se bate toba pe tema asta. Poate ITM ul ar trebui sa faca o vizita, asta pana nu vine Bucuresti-ul sa i ia pe sus… Cat despre promisiunile d lui nou primar, ( vechi prefect) ii cunoastem capacitatile. Multumim.

  9. ANONIM

    Municipiul nu mai are nimic de facut inafara de sport ne meritam soarta, alti 4 ani pierduti

  10. Pop

    Stai sa vezi ce deficit are in primarie si pe urma sa vorbeasca. El dubleaza si salariile din vorbe. Mai bine s-ar abtine la comentarii pana nu vede care e situatia!

  11. cacarau

    ce sa mai faca si bietu ciuntu? cu niste echipe care sunt pe ultimele locuri din ulrtimele ligi? vai de capu nost

  12. cunoscator

    domnu CACARAU sunteti PROST informat echipa de volei a castgat Cuoa Romaniei si medaliilr de argint in campionatul ROMANIEI A1 si a ajuns in sferturile de finala CUPC CEV. Deci vai de capul tau domnu CACARAU .

  13. lele

    ambele echipe ar trebui sa aiba buget mai mic e inadmisibil ca banii contribuabililor sa mearga la sportivi iar noi zalauani sa nu avem sosele si trotuare cum trebuie prea multi bani se risipesc pentru aceste sporturi

Leave a Comment