Ioana Dan, in premiera, sportiva anului la CSS Zalau

Magazin Salajean 19 decembrie 2011 0

Ioana Dan, in premiera, sportiva anului la CSS ZalauMarin Silaghi, director CSS Zalau: Noi premiem performanta, nu poezia

Daca in clasamentul intocmit anul trecut, atleta Ioana Dan se situa pe pozitia secunda, in acest an, sportiva pregatita de Nicolae Radu Rus detine, in premiera, suprematia in clasamentul celor mai buni sportivi de la CSS Zalau.

Ioana Dan este urmata in clasament tot de un atlet, Dan Mirsidan, pregatit tot de Nicolae Radu Rus, in timp ce locul trei este ocupat de voleibalistul Mihai Ciupe, sportiv cu dubla legitimare la CS Remat Zalau.

La fel ca in anii trecuti, clasamentul celor mai buni sportivi ai CSS Zalau a fost intocmit de reprezentantii de catedra si validat de Consiliul de Administratie. Si in acest an, premierea sportivilor s-a facut in baza Hotararii de Guvern nr. 1447 din Monitorul Oficial, privind aprobarea normelor financiare pentru activitatile sportive. CSS Zalau se poate mandri si in acest an cu rezultatele obtinute de sportivii nostri, care au participat atat la competitii nationale, cat si internationale. In fiecare an premiem si ne dorim sa scoatem in evidenta performanta, nu povestile si poeziile, a precizat directorul Marin Silaghi. O parte dintre sportivi au fost deja premiati, ceilalti urmand sa fie rasplatiti pentru performantele obtinute in cursul acestei saptamani.

Clasamentul si rezultatele complete ale sportivilor:

Locul I – Ioana Dan (atletism, prof. Nicolae Radu Rus). Rezultate obtinute: locul II – vicecampioana mondiala cu echipa si locul VIII la individual la Campionatul Mondial de alergare montana, de la Tirana; locul II – medalie de argint la Campionatul National de tineret, in proba de 3.000 m obstacole; locul II – medalie de argint la Campionatul National de de juniori I, in proba de 3.000 m plat; locul II – medalie de argint la Campionatul National de juniori I; locul XXII la Campionatele Europene de juniori – 3.000 m obstacole.

Locul II – Dan Mirsidan (atletism, prof. Nicolae Radu Rus). Rezultatele obtinute: locul I – aur la Campionatul Balcanic de juniori I, in proba de 3.000 m obstacole; locul I – aur la Campionatul National de sala, rezervat juniorilor, in proba de 1.500 m; locul I – aur la Campionatul National Scolar, in proba de 3.000 m obstacole; locul II – argint la Campionatul National de juniori I, 3.000 m obstacole.

Locul III – Mihai Ciupe (volei, prof. Marin Silaghi si Dan Predescu). Component de baza al echipei nationale de juniori I. Sportiv cu dubla legitimare la campioana CS Remat Zalau. Rezultate obtinute: locul III – medalie de bronz la Balcaniada de volei din Turcia; locul III la turneul semifinal al Campionatului National de de juniori I, campion national cu CS Remat Zalau si locul III la Cupa Romaniei cu CS Remat Zalau.

Locul IV – Sergiu Babtan (lupte libere, prof. Ioan Pantea). Rezultate obtinute: locul III – bronz la Campionatul National de juniori I, locul IV la Campionatul National de juniori I, pe echipe, la cat. 120 kg.

Locul V – Adina Muresan, Florina Ciobanu, Roxana Rob (handbal, prof. Elena Tadici si Gheorghe Tadici). Sportive cu dubla legitimare la HC Zalau si componente ale lotului national de tineret. Rezultate obtinute: locul V la turneul semifinal al Campionatului National de junioare I, de la Targul Secuiesc; locul VI la Campionatul European de tineret.

Locul VI – Adrian Pop (volei, prof. Marin Silaghi si Dan Predescu). Component al lotului national de juniori I. Sportiv cu dubla legitimare la CS Remat Zalau. Rezultate obtinute: locul III la turneul semifinal al Campionatului National de juniori I; campion national cu CS Remat Zalau si locul III – bronz la Cupa Romaniei de seniori.

Locul VII – Szalontai Szabolcs (lupte libere, prof. Ioan Pantea) – locul III – bronz la Cupa Romaniei, locul IV pe echipe la Campionatul National de juniori I, cat. 66 kg.

Locul VIII – Vasile Temeian (lupte libere, prof. Ioan Pantea). Rezultate obtinute: locul V la Campionatul National de juniori II; locul V la Campionatele Nationale Scolare, cat. 58 kg.

Locul VIII – Vlad Simon (lupte libere, prof. Ioan Calian). Rezultate obtinute: locul III – bronz la Campionatul National de juniori III, cat. 100 kg.

Locul IX – Raluca Nicolae, Andrada Pop, Madalina Prodan, Claudia Iacob (handbal, prof. Elena Tadici). Rezultate obtinute: locul V la turneul semifinal din cadrul Campionatului National de junioare I, locul VIII la turneul final de la Bucuresti.

Locul X – Andreea Talos (tenis de masa, prof. Gabriela Iosif). Rezultate obtinute: locul III la Cupa 1 iunie; locul III la Concursul Euroregional de la Sehu Silvaniei; locul II la Cupa 1 Decembrie; locul IX – XVI la Memorialul Alexandru Verzar; locul 42 in clasamentul Federatiei Romane de Tenis de Masa din 109 sportivi. A participat la Campionatul National de copii si juniori atat la individual, cat si in proba pe echipe.

Locul X – Raul Crecan (atletism, prof. Nelian Ianchis). Rezultate obtinute: locul VI la Campionatul National de juniori III; locul IX la Campionatul National de juniori III; locul IV la Crosul Gabriela Szabo, locul II la Ziua Mondiala a Atletismului; locul XIX la Campionatul National de sala, rezervat juniorilor II; locul I la Cupa Eliberarii; locul V la finala Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, de la Targu Lapus.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »