Ioan Onicas si Gabriel Barjac, premiati de CCA

Magazin Salajean 22 decembrie 2009 0

Ioan Onicas si Gabriel Barjac, premiati de CCA

Comisia Centrala de Arbitri a organizat saptamana trecuta premierea celor mai buni arbitri din Romania, pe podium fiind inclus si salajeanul Ioan Onicas. Si Gabriel Barjac a primit o diploma de merit pentru promovarea in Liga I.

Cei mai buni arbitri si arbitri asistenti din tara au fost premiati saptamana trecuta de Comisia Centrala de Arbitri, printre acestia fiind desemnati si salajenii Ioan Onicas si Gabriel Barjac. Dupa ce s-a clasat de trei ori consecutiv, in anii 2001, 2002 si 2003 pe pozitia a doua, asistentul Ioan Onicas a urcat si in acest an din nou pe podium, clasandu-se pe locul trei alaturi de Zoltan Szekely si Ionel Popa. Pe prima pozitie la arbitri asistenti s-a clasat Aurel Onita, iar pozitia secunda le-a revenit asistentilor Octavian Sovre, Cristian Nica si Adrian Vidan.

La arbitri, locul intai a fost ocupat de Marius Avram, acesta fiind urmat de Augustus Constantin, Alexandru Deaconu, Ovidiu Hategan (toti trei pe pozitia a doua), Teodor Craciunescu, Robert Dumitru si Sebastian Coltescu (toti trei pe pozitia a treia). A fost intocmit si un clasament la femei, locul intai la arbitri fiind ocupat de Cristina Dorcioman, iar la arbitri asistenti de Monica Rigo. La observatori, pe locul intai s-au clasat Ioan Igna, Gheorghe Constantin si Nicolae Grigorescu. Au fost acordate premii speciale si pentru arbitri care au promovat in acest an in Liga I, printre acestia afandu-se si asistentul Gabriel Barjac.

De mentionat ca numai in turul actualei editii de campionat, asistentul Ioan Onicas a fost delegat la 15 meciuri, dintre care zece in Liga I, trei in Cupa Romaniei si doua in Liga a II-a. Acest lucru ma ambitioneaza si mai mult, iar in anul care vine voi face orice sacrificiu pentru a ramane pe podium, a declarat Onicas, care este singurul asistent de pe podium care nu este inclus pe lista FIFA. Celalalt asistent, Gabriel Barjac, a fost delegat la 14 partide in turul actualei editii, dintre care noua meciuri la Liga a II-a, trei meciuri la Liga a III-a si doua partide in Cupa Romaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »