Ioan Onicas – noul director al DJS Salaj?

Magazin Salajean 1 aprilie 2009 0

Ioan Onicas - noul director al DJS Salaj?

Desi nu a fost numit inca director executiv al Directiei Judetene pentru Sport (DJS) Salaj, se pare ca sansele cele mai mari pentru a prinde acest post le are arbitrul asistent Ioan Onicas. Conform intelegerii dintre PSD si PDL Salaj, postul de director executiv al DJS Salaj ii revine PDL, iar presedintele acestei organizatii, Lucian Bode, ne-a precizat ca partidul pe care il reprezinta l-a propus pentru aceasta functie pe Ioan Onicas. Daca Directia Judeteana pentru Sport este o institutie deconcentrata, postul de director revine PDL conform intelegerii cu PSD Salaj. Pentru aceasta functie, noi l-am propus pe domnul Ioan Onicas. Nu vreau sa se interpreteze ca avem cu cineva ceva. Nicu Lapusan este un antrenor emerit, cu rezultate foarte bune in cariera de antrenor, insa noi ne dorim altceva, a afirmat Lucian Bode.

La randul sau, arbitrul Ioan Onicas a marturisit ca i s-a propus functia de director al DJS Salaj: Intr-adevar, mi s-a propus aceasta functie, insa nu vreau sa se interpreteze ca vreau sa iau locul cuiva.

Desi ne vine greu sa credem, de cealalta parte, inca directorul DJS Salaj, Nicu Lapusan, a afirmat ca nu stie nimic despre o eventuala inlocuire a sa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »