Ioan Onicas arbitreaza in Cupa Romaniei

Magazin Salajean 15 aprilie 2010 0

Ioan Onicas arbitreaza in Cupa Romaniei

Pentru asistentul zalauan este al patrulea meci pe care il arbitreaza in acest sezon, in Cupa Romaniei

Dupa ce a fost delegat in acest an la sapte din cele zece etape scurse din returul Ligii I, asistentul zalauan Ioan Onicas va arbitra in aceasta seara si in semifinalele Cupei Romaniei.

Acesta va oficia la prima linie duelul dintre FC Vaslui si FC Brasov. La centru a fost delegat bucuresteanul Marius Avram, iar la cea de-a doua linie Mircea Orbulet, tot din capitala. Rezerva a fost delegat craioveanul Sebastian Coltescu, observator de arbitri, pitesteanul Cornel Sorescu, iar observator de joc, ieseanul Paul Costas. Pentru Onicas este al patrulea meci pe care-l arbitreaza in actualul sezon in Cupa Romaniei. Primul a fost anul trecut, in 16-imi, Dinamo cu CS Zlatna, scor final 5 – 0, unde central a fost un alt zalauan, Paul Unimatan.

A urmat apoi delegarea din optimi, la meciul dintre Gaz Metan Medias si FC Vaslui, castigat de vasluieni cu scorul de 1 – 0 si cel din sferturi, dintre FC Basov si Gloria Bistrita, scor final 3 – 0. Comisia Centrala de Arbitri (CCA) l-a delegat pe Ioan Onicas si in etapa a XXVIII-a a Ligii I, care va avea loc la finele acestei saptamani. Acesta va arbitra la cea de-a doua linie unul dintre derby-urile etapei, cel dintre FC Timisoara si CFR Cluj, urmand sa faca brigada cu valceanul Augustus Constantin si pitesteanul Eduard Dumitrescu. Rezerva va fi aradeanul Ovidiu Hategan, observator de arbitri, oradeanul Octavian Streng, iar observator de joc, Viorel Ilinca (Pitesti).

Tot in etapa de la sfarsitul acestei saptamani, dar in Liga I feminina, Paul Unimatan va oficia la centru meciul dintre FCM Targu Mures si Sporting Craiova. La cele doua linii vor arbitra Gabriel Barjac si Tunyogy Ferencz.

Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Salaj, Dan Costin va fi sambata, observator de joc la meciul din Seria a II-a a Ligii a II-a de fotbal, dintre Minerul Lupeni si Gaz Metan CFR Craiova.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »