Ioan Onicas a demisionat de la conducerea DJS Salaj

Magazin Salajean 2 martie 2010 0

Ioan Onicas a demisionat de la conducerea DJS Salaj

Asistentul zalauan vrea sa se axeze in viitor doar pe arbitraj si pe minifotbal

Instalat in functia de director coordonator al Directiei Judetene pentru Sport (DJS) Salaj in luna mai 2009, Ioan Onicas a demisionat din functie dupa numai zece luni, chiar daca, contractul sau cu Ministerul Tineretului si Sportului (MTS), actualmente Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) a fost semnat pe o perioada de patru ani. Acesta ne-a declarat ca nu a fost fortat de nimeni sa faca acest pas, ci a fost nevoit sa-si dea demisia din cauza programului extrem de incarcat.

Avand in vedere ca am revenit in top in arbitrajul romanesc, trebuia sa ma axez mai mult pe acest domeniu. Aveam un program foarte incarcat, pe care imi era foarte greu sa-l continui. Mi-am depus cererea de demisie in urma cu doua saptamani, iar vineri mi-a ajuns raspunsul de la Bucuresti, a declarat arbitrul asistent, care ocupa si functia de vicepresedinte la Asociatia Romana de Minifotbal.

Sunt foarte ocupat si cu minifotbalul, iar in acest an vreau sa organizez la Zalau faza finala a Cupei Romaniei. Acesta ne-a mai precizat ca, deocamdata nu se stie numele viitorului director, acesta urmand sa se stabileasca tot printr-un concurs.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »