Ioan Morar: Sper ca meciul cu Olimpia sa se joace doar pe teren

Magazin Salajean 23 august 2011 0

Ioan Morar: Sper ca meciul cu Olimpia sa se joace doar pe teren

Prima victorie din noul sezon a adus si prima conferinta de presa la FC Zalau, iar presedintele clubului, Ioan Morar, a afirmat ca doreste sa aiba si pe viitor o astfel de intalnire cu reprezentantii presei locale in fiecare zi de luni a saptamanii.

Prezent la conferinta alaturi de antrenorul principal, Marius Pasca si de Alexandru Pop (noul coordonator al Centrului de copii si juniori), Ioan Morar s-a aratat multumit de rezultatul din prima etapa, insa nu a ascuns faptul ca echipa pe care o conduce putea obtine o victorie mai clara. A fost un meci bun, dar se putea obtine o victorie mai clara. Avand in vedere insa ca e abia prima etapa sunt multumit de jocul echipei. Am spus inainte de meci ca speram la un punct, insa nu era o tragedie nici daca pierdeam jocul. Acesta a laudat si arbitrajul, lucru pe care foarte rar l-a facut in sezonul trecut. Sper ca in acest an sa nu mai avem probleme cu arbitrajele in deplasari, asa cum am avut anul trecut. Mi-a placut arbitrajul pe care l-am avut la Bistrita. Per ansamblu a fost un arbitraj corect. Si Marius Pasca s-a declarat multumit de arbitrajul de la Bistrita. Ca niciodata, am avut parte de un arbitraj corect. Trei copii de la Suceava care, chiar daca au mai gresit la cateva faze s-a vazut clar ca vor sa fie corecti.

Intrebat cum crede ca va arata partida de vineri, cu Olimpia Satu Mare, presedintele echipei FC Zalau a afirmat ca spera sa aiba parte de un arbitraj corect. Sper ca partida sa se joace doar pe teren. Ma gandesc si la varianta ca s-ar putea sa avem parte de un arbitraj care sa ajute Olimpia, insa avand in vedere prietenia pe care o avem cu ei si eu cu domnul Stefan Silaghi (n.r presedintele AJF Satu Mare) cred ca nu vor apela la alte modalitati decat cele de pe teren. Olimpia nu este o echipa de nebatut.

Bucuros ca echipa pe care o pregateste a obtinut victoria in partida de sambata, Marius Pasca si-a laudat jucatorii pentru modul in care au abordat jocul, dar nu a ezitat sa spuna ca jocul nu arata inca asa cum si-ar dori. In primul rand vreau sa-mi felicit echipa pentru modul in care s-a daruit si cum au abordat jocul. Au avut o atitudine mult mai buna decat in meciurile amicale. Jucatorii si-au respectat sarcinile de joc trasate, chiar daca pe faza de constructie si la finalizare suferim in continuare. Este o victorie in deplasare, insa mai sunt lucruri care trebuie puse la punct. Mai avem de muncit pana vom face ambele faze, cea de atac si cea de aparare, asa cum ne dorim. Avem 3 – 4 jucatori noi in primul 11 si trebuie sa avem rabdare. Am insa incredere ca la finalul campionatului ne vom situa acolo unde ne-am propus.

Partida dintre FC Zalau si Olimpia Satu Mare va avea loc vineri, de la ora 18, pe Stadionul Municipal din Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »