Ioan Morar, preşedinte FC Zalău: „Scopul nostru este să întinerim echipa, nu să ajungem în play-off”

După ce a declarat la începutul acestui sezon că obiectivul propus este calificarea în play-off-ul competiţiei, preşedintele Ioan Morar a anunţat marţi, în cadrul conferinţei de presă organizată odată cu reunirea lotului, că obiectivul propus pentru a doua parte a campionatului este ocuparea unuia dintre primele zece locuri. „Obiectivul stabilit la începutul sezonului în Consiliul de Administraţie a fost ocuparea unui loc între primele zece echipe, dar noi ne-am dorit şi le-am transmis jucătorilor că vrem să ajungem în play-off. Nimeni nu ne-a impus să terminăm campionatul pe un loc de play-off. Scopul nostru este să întinerim echipa, nu să ajungem în play-off. Sigur că, dacă rezultatele ne vor permite să termină pe unul din primele şase locuri va fi cu atât mai bine, fiindcă vom scăpa de orice emoţie privind evitarea retrogradării. Într-adevăr, în prima parte a campionatului am avut un lot mai valoros şi ne-am propus o calificare în play-off, dar lotul este acum mult schimbat şi avem foarte mulţi jucători tineri. Avem şi un antrenor nou, care cunoaşte foarte puţini jucători şi va fi foarte dificil ca în aceste condiţii să accedem în play-off”, a precizat preşedintele Ioan Morar.

FC Zalău se va pregăti pe plan local timp de două săptămâni, timp în care antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros intenţionează să organizeze şi două partide amicale pentru a putea defini lotu înaintea începerii cantonamentului. După cele două săptămâni de pregătire, cei doi tehnicieni vor stabili lotul cu care vor pleca în cantonament, foarte probabil la Ocna Şugatag şi cu care vor aborda partea a doua a campionatului.

Claudiu Chiş, aproape de un transfer la Juventus Bucureşti

Printre jucătorii de care FC Zalău s-a despărţit în această iarnă se numără portarul Claudiu Chiş. Acesta a început junioratul la echipa zălăuană, iar evoluţiile sale la echipele de juniori i-au dat posibilitatea să ajungă titular în formaţia de seniori. În această iarnă, a fost propus la o altă formaţie din Liga a III-a, tocmai din celălalt capăt al ţării, Juventus Bucureşti.
Goalkeeper-ul zălăuan se afla în ultimele şase luni de contract cu FC Zalău şi avea stipulat în contract o clauză prin care poate părăsi clubul, cu condiţia să-şi achite taxa de reziliere de 3.000 de euro. Aflat în probe la formaţia din capitală, Claudiu Chiş va semna în zilele următoare contractul cu Juventus Bucureşti.

One Thought to “Ioan Morar, preşedinte FC Zalău: „Scopul nostru este să întinerim echipa, nu să ajungem în play-off””

  1. gipsy

    mai cere bani in plus de la primarie morarule poate asa o sa te sature dumnezeu si pe tine odata

Leave a Comment