Ioan Morar nu vrea sa auda de o colaborare cu FCMU Baia Mare

Magazin Salajean 23 mai 2012 0

Ioan Morar nu vrea sa auda de o colaborare cu FCMU Baia MareNu se pune problema ca FCMU Baia Mare sa joace la Zalau in ultima etapa sau sa facem o colaborare din vara

Intr-o conferinta de presa organizata saptamana trecuta, Dan Hotico, presedintele echipei din Liga a II-a FC Maramures Universitar Baia Mare, a precizat ca este foarte hotarat ca din sezonul viitor sa mute echipa din Baia Mare, principalul motiv fiind lipsa sprijinului financiar atat din partea autoritatilor locale, cat si din partea oamenilor de afaceri din zona Maramuresului. Oficialul baimarean intentioneaza sa joace pe un alt stadion decat cel din Baia Mare chiar si ultima etapa din acest sezon, iar la vara sa gaseasca o modalitate prin care sa colaboreze cu un alt club, fie el si din Liga a III-a. Demersurile sunt facute pentru ca ultima etapa de retur sa o jucam in alta parte. Mai mult, incercam sa gasim o varianta de a continua aceasta activitate pe care am inceput-o noi aici, acolo unde vom gasi putin mai mult sprijin decat am primit aici. Stim ca sunt conditii grele si ca nu sunt posibilitati. Tocmai in aceasta idee am zis ca vom incerca sa ne continuam activitatea acolo unde va exista mai multa intelegere, a declarat presedintele Dan Hotico pentru emaramures.ro.

Printre variantele posibile se afla si Zalaul, atat ca locatie pentru disputarea ultimei etape a returului, cat si pentru o eventuala colaborare incepand din aceasta vara. Totusi, presedintele clubului FC Zalau, Ioan Morar, neaga o eventuala colaborare, spunand ca pana in acest moment nu a purtat niciun fel de discutii, cu nimeni, pe aceasta tema. M-am intalnit cu domnul Hotico la sedinta care a avut loc saptamana trecuta la Federatia Romana de Fotbal. Ne-am salutat si nimic mai mult. Nici nu s-a pus problema sa discutam despre asa ceva. Nu se pune problema ca FCMU Baia Mare sa joace la Zalau in ultima etapa sau sa facem o colaborare din vara, a declarat presedintele zalauan.

In ultima etapa a returului, programata in data de 2 iunie, FCMU Baia Mare ar urma sa evolueze pe teren propriu cu Muresul Deva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »