Ioan Morar cere de la bugetul local încă 60.000 de lei pentru FC Zalău

Marius Morar 19 noiembrie 2012 3
Ioan Morar cere de la bugetul local încă 60.000 de lei pentru FC Zalău

La doar câteva zile după ce preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, a declarat că există posibilitatea ca instituţia pe care o conduce să susţină financiar clubul FC Zalău, preşedintele echipei zălăuane, Ioan Morar, a solicitat Consiliului Local Zalău 60.000 de lei. “Noi am alocat o anumită sumă către Consiliul Local, din care, o parte ar putea fi direcţionată echipei FC Zalău. Consiliul Local ştie, însă, cel mai bine dacă este nevoie sau nu de suplimentarea bugetului formaţiei zălăuane”, ne-a declarat Tiberiu Marc.
Proiectul de hotărâre privind suplimentarea bugetului echipei de fotbal cu suma de 60.282 de lei a fost retras de pe ordinea de zi din şedinţa Consiliului Local desfăşurată luni, întrucât Consiliul de Administraţie al FC Zalău nu a cerut oficial alocarea sumei respective. “În Consilul de Administraţie al FC Zalău nu s-a discutat bugetul de venituri şi cheltuieli. Ar fi fost logic ca mai întâi să discutăm în CA şi apoi să solicităm sprijin financiar de la Consiliul Local. Sigur, aceşti bani sunt necesari, dar nu avem niciun referat pentru a şti la ce ne trebuie”, a declarat viceprimarul Daniela Coţa, membru în CA al FC Zalău.
Bugetul pe acest an al FC Zalău este de 839.500 de lei. Aproape 700.000 de lei provin de la bugetul local, iar 122.000 de lei au fost asiguraţi de CS Nazareth Impex SRL. Diferenţa provine din sponsorizări şi donaţii (20.000 de lei) şi din vânzarea biletelor (7.500 de lei). Mai mult de 70 la sută se cheltuie cu plata personalului şi a colaboratorilor.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 19 noiembrie 2012 at 19:55 - Reply

    pe asta nu-l satura nimeni?

  2. Anonim 19 noiembrie 2012 at 20:37 - Reply

    Nu avem Wc-uri publice si se pise zalauanii unde apuca si tinem tot felul de echipe pe bani de la buget.E normal?Nu cred!Ce castiga contribuabilul din aceste activitati platite de la buget?Nimic!

  3. eu,,, 20 noiembrie 2012 at 00:45 - Reply

    Buget de 200.000 mii de euro???Da ce Doamne iarta-ma de rezultate are echipa asta de are nevoie de un sfert de milion de euro???La cati sportivi de valoare avem, tot aiurea dam cu banii publici…

Lasa un Raspuns »