Ioan Gurzau, primul observator federal din Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 21 octombrie 2011 0

Ioan Gurzau, primul observator federal din Simleu Silvaniei

Presedintele defunctei FC Silvania Simleu Silvaniei a devenit, incepand din aceasta vara, observator de joc in Liga a III-a

Fost presedinte, ani la rand atat in Liga a III-a, cat si in Liga a II-a, la echipele Mobila Simleu Silvaniei si FC Silvania, simleuanul Ioan Gurzau a devenit in aceasta vara observator de joc in Liga a III-a. Gurzau a trimis in aceasta vara o cerere si un CV la Federatia Romana de Fotbal, Comitetul Executiv dandu-i acestuia dreptul de a deveni observator de joc.

Observatori de joc pot deveni fostii fotbalisti sau conducatori de cluburi din Liga a II-a si Liga I, conditie pe care Ioan Gurzau o indeplineste, fiind fost presedinte al clubului FC Silvania atat in Liga a III-a, cat si in Liga a II-a. Ca si conducator de club si-a inceput activitatea in 1985, la echipa Izomat Simleu Silvaniei, continuand din 1989 la aceeasi echipa, care avea sa-si schimbe denumirea in Mobila Simleu Silvaniei.

Gurzau, primul simleuan inclus in corpul de observatori din Romania, a fost delegat la trei partide in acest sezon, a treia urmand sa aiba loc maine dupa-amiaza, la Livezile, intre Vointa din localitate si Avantul Reghin. Prima partida a fost una din cadrul Seriei a V-a a Ligii a III-a, intre FC Timisoara II si National Sebis, iar a doua, din Seria a IV-a, intre Gaz Metan II Medias si Girom Albota.

Zalauanul Ioan Onicas a fost delegat si el in etapa a X-a din Liga a III-a, fiind observator de arbitri la meciul din aceasta dupa-amiaza, dintre CFR II Cluj si Unirea Tarlungeni.

Tot in Liga a III-a a fost delegat si arbitrul Vasile Rodina, care va oficia la centru partida dintre Olimpia Satu Mare si Gloria II Bistrita, programata maine, de la ora 15.

Asistentul Tunyogi Ferencz a fost delegat in Liga a II-a, la partida dintre FC Timisoara si Chindia Targoviste, programat in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »