Ioan Gurzau, presedinte FC Silvania: Jucatorii au demonstrat ca au valoare

Magazin Salajean 4 mai 2010 0

Ioan Gurzau, presedinte FC Silvania: Jucatorii au demonstrat ca au valoare

Presedintele FC Silvania Simleu Silvaniei, Ioan Gurzau, este de parere ca succesul obtinut sambata, impotriva Argesului, nu este unul intamplator, jucatorii demonstrand ca au valoare. Am facut doua jocuri bune, insa nu trebuie < sa ne culcam pe o ureche >, deoarece campionatul nu este gata. Daca vom obtine rezultate bune in continuare putem termina pe unul din locurile 6 – 9, insa, la fel de bine putem sa terminam sub linie daca jucatorii nu vor ramane < cu picioarele pe pamant >.

Daca mai castigam jocurile de pe teren propriu cu Minerul Lupeni si FC Baia Mare vom termina campionatul deasupra locului noua. Prin victoria in fata Argesului, jucatorii au demonstrat ca au valoare. Este o victorie importanta pentru club, a declarat Gurzau. Acesta a mai afirmat ca atmosfera este mult mai buna la echipa dupa venirea noului antrenor. S-a schimbat mult in bine atmosfera de la echipa. Jucatorii par mai concentrati in timpul jocului si mult mai dornici de munca. Si antrenorul Marius Pasca a afirmat la conferinta de presa de la finalul meciului ca odata cu venirea sa la echipa jucatorii au o cu totul alta atitudine.

Am lucrat foarte mult la partea psihica. Se vede o alta stare de lucru. Sigur ca si rezultatele din ultimele etape ne avantajeaza. Cand am venit la echipa era o atmosfera de inmormantare, acum, datorita echipei in primul rand, este o atmosfera de sarbatoare. In etapa de sambata, a XXVIII-a din Liga a II-a de fotbal, FC Silvania va evolua in deplasare, in fata celor de la CS Otopeni, dupa care va urma, miercurea viitoare, intermediara de pe teren propriu cu Minerul Lupeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »