Ioan Gurzau, presedinte FC Silvania: Au existat unele probleme, dar Anca va ramane la Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 6 octombrie 2010 0

Ioan Gurzau, presedinte FC Silvania: Au existat unele probleme, dar Anca va ramane la Simleu Silvaniei

Despartirea atacantului Otniel Sighiartau de FC Silvania, care a avut loc saptamana trecuta, a scos la suprafata conflictele care existau de ceva vreme in interiorul clubului. Practic, atacantul bistritean nu s-a despartit de clubul simleuan pe cale amiabila, asa cum ne-a afirmat presedintele Ioan Gurzau, Sighiartau avand un conflict destul de dur cu antrenorul Adrian Anca inainte de plecare.

Totul a pornit inaintea meciului de la Craiova si a continuat pana dupa partida de la Sibiu, cand Sighiartau a fost anuntat ca nu mai face parte din lot. Surse din cadrul clubului sustin ca tanarul tehnician ar mai fi avut discutii contradictorii si cu alti jucatori din lot, iar dupa partida de sambata, cand simleuanii au remizat pe teren propriu cu ACU Arad, s-a spus ca zilele lui Adrian Anca pe banca Silvaniei sunt numarate.

Intrebat ce parere are despre zvonurile aparute in ultima perioada, presedintele Ioan Gurzau ne-a declarat: Au existat ceva probleme intre el si jucatori, dar pana la urma totul s-a rezolvat, iar Anca va ramane la Simleu Silvaniei. Nu va pleca de la echipa din cauza jucatorilor, ci va pleca in momentul in care nu va avea rezultate, lucru pe care l-a spus chiar el cand a ajuns la Simleu. Isi doreste performanta, insa lotul nu este inca destul de omogen si trebuie avuta rabdare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »