Invinsi dupa numai trei seturi

Magazin Salajean 3 martie 2010 0

Invinsi dupa numai trei seturi

Rapid Bucuresti – Phoenix Simleu Silvaniei 3 – 0 (21, 20, 21)

Phoenix Simleu Silvaniei: Andrei Harlisca (Radu Predescu), Constantin Pantea, Eugen Ilies, Mircea Abraham (cpt), Kis Gabriel si Ionut Silaghi. Antrenor: Mircea Abraham. Director tehnic: Teofil Chis.

Divizia A2 Vest la volei masculin a programat sambata primele meciuri din etapa a II-a a fazei a II-a, Phoenix Simleu Silvaniei evoluand in deplasare, in fata celor de la Rapid Bucuresti. Din pacate, simleuanii au fost nevoiti sa se vada invinsi dupa numai trei seturi ce au durat 70 de minute.

Totusi, potrivit direc-torului tehnic, Teofil Chis, simleuanii au avut cea mai buna prestatie din acest sezon. Trebuie insa mentionat ca din echipa simleuana a lipsit Kiraly, acesta nefacand deplasarea din cauza unei accidentari. Rapidistii au inceput in forta, distantandu-se repede la sase – sapte puncte (6 – 0, 11 – 5 si 20 – 13). Simleuanii s-au apropiat la trei puncte, 21 – 18 si 22 – 19, dar au pierdut setul la 21. In setul al doilea simleuanii s-au aflat la conducere (6 – 4, 11 – 8), insa gazdele au restabilit egalitatea la 13, dupa care s-a mers cap la cap pana la 19. Finalul le-a apartinut insa rapidistilor care au dus scorul la 25 – 20.

Cam in acelasi mod s-a desfasurat si setul al treilea. Dupa 3 – 3, 6 – 6 si 12 – 12, feroviarii s-au desprins din nou pe final, adjudecandu-si setul la o diferenta de patru puncte. Sambata va avea loc turul doi din cadrul etapei a doua a play-off-ului, meciul dintre Phoenix si Rapid urmand sa aiba loc in sala de sport a Grupului Scolar Ioan Ossian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »